comparemela.com

Latest Breaking News On - Szilagyi reka - Page 1 : comparemela.com

Kedden megduplázták a tokiói aranytermelést sportolóink

Aki azt mondja bármikor az újkori olimpiák korában, hogy Magyarország ezüstérmet szerez vitorlázásban, de a második héten már nem érdekelt ökölvívásban és tornában, azt minimum kimosolyogják. Most ez fordult elő, és óriási köszönet a finndingiben második Berecz Zsombornak, aki minden idők legjobb magyar vitorlás eredményével ajándékozta meg a normális időben kelő honfitársainkat. Ám előtte már tombolhattak a korán kelők, ugyanis a kajak-kenu döntők első napján mindenféle éremből jutott versenyzőinknek. És ezt követően még folytatódott ez a csodás nap.

Tokyo
Japan
United-states
Hungary
Netherlands
Spain
Dutch
A-lrincz-thomas
Lrincz-thomas
Szilagyi-reka
Lrincz-victor
Olympics

Magyar éremesővel indult a nap

Magyar éremesővel indult a nap Kopasz Bálint aranyérmet nyert férfi K–1 1000 méteren, Varga Ádám a második helyen ért célba. A két kajakos egymás melletti pályáról kezdhette élete első ötkarikás A döntőjét, amely néhány perccel a tervezettnél később kezdődött el, mert az első rajtot visszalőtték. Az öt éve tizedik, világ- és Európa-bajnoki címvédő Kopasz rögtön a start után kivált a mezőnyből a 2018-ban vb-győztes portugál Fernando Pimentával, Varga pedig az első 250 méteren az 5-6. helyen haladt. Féltvánál már Kopasz, a győriek 24 éves kajakosa vezetett, akit a célig már nem is tudott utolérni a mezőny, fölényes győzelmet aratva szerezte meg pályafutása első olimpiai bajnoki címét. Mögötte ugyanakkor óriási csata alakult ki, s a kiválóan hajrázó, ötkarikás újonc, 21 éves Varga Ádám mindenki mellett elment, a végén még az elfáradó Pimentát is megelőzte négy századmásodperccel, �

Georgia
United-states
Medveczky-erika
Szilagyi-reka
Lrincz-victor
Bald-valentine
Cobbler-adam
European-championship-bald
Portuguese-fernando
Blacksmith-thomas
Cossack-danuta
Chip-tamara

Ez történt a magyar olimpikonokkal kedd hajnalban

Ez történt a magyar olimpikonokkal kedd hajnalban A tokiói olimpián kedd reggel többek között birkózóink és kajakosaink is versenyeztek, utóbbiak három érmet is szereztek Magyarországnak. Atlétika: Szögi István előfutamában a 12. helyen ért célba és nem jutott tovább az elődöntőbe 1500 méteren a tokiói olimpia atlétikaversenyeinek keddi napján. A fedettpályás magyar csúcstartó a délelőtti program első futamában kapott helyet, s rögtön a rajt után a mezőny elején helyezkedett és bátran versenyzett. A tempó erős volt, Szögi pedig egészen az utolsó körig jó pozícióban futott, abban viszont a legjobbak növelték az iramot, a Sportolj Velünk Sportegyesület középtávfutója pedig egyre fáradtabbnak tűnt, s ugyan próbált hajrázni, de végül 3:38.79 perces eredménnyel a 12. helyen ért célba – számolt be az MTI.

Tokyo
Japan
United-states
Hungary
Denmark
Poland
Romania
Polish
Adolf-balazs
Szilagyi-reka
Lrincz-victor
United-states-tuesday-dawn

Szenzációs napot zártak a magyarok az olimpián

Szenzációs napot zártak a magyarok az olimpián
origo.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from origo.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kyrgyzstan
Moscow
Moskva
Russia
Japan
Tokyo
United-states
Netherlands
Denmark
Paris
France-general
France

A tokiói olimpia legsikeresebb napját zárták a magyarok

A tokiói olimpia legsikeresebb napját zárták a magyarok
hirado.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hirado.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kyrgyzstan
Moscow
Moskva
Russia
Japan
Tokyo
United-states
Netherlands
Denmark
Egypt
Szabolcs
Szabolcs-szatmábereg

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.