comparemela.com

Latest Breaking News On - Headv joseph - Page 1 : comparemela.com

Grip miyiz, COVID-19 mu? Nasıl ayırt edilir, farkları neler, ne yapmalı?

Maske, mesafe ve hijyen kurallarının ihlal edilmesi nedeniyle grip vakaları geçen yıla oranla yüzde 40 arttı. İki hastalığın belirtileri çok benzediği için de vatandaşta “grip mi yoksa COVID-19 mu” olduğu konusunda kafa karışıklığı başladı. “COVID-19 ve grip nasıl ayırt edilir” diye uzmanlardan açıklama geldi.

COVID-19 ve grip nasıl ayırt edilir?

Maske, mesafe ve hijyen kurallarının ihlal edilmesi nedeniyle grip vakaları geçen yıla oranla yüzde 40 arttı. İki hastalığın belirtileri çok benzediği için de vatandaşta “grip mi yoksa COVID-19 mu” olduğu konusunda kafa karışıklığı başladı.

Aile hekimlerine aşı jestti! Çok aşı yapana ek ödeme yapılacak

Aile hekimlerine aşı jestti! Çok aşı yapana ek ödeme yapılacak
bursadabugun.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bursadabugun.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Eryazğan: Bakanlık kamuoyunu yanıltıyor

Eryazğan: Bakanlık kamuoyunu yanıltıyor
yeniasya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniasya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Aşıda yeni karar! İşte tüm yasakların kalkacağı tarih

Türkiye de son 24 saatte 214 bin 957 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 12 kişinin testi pozitif çıktı, 53 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınının iyice gerilediğini, yenileceği günün yakın olduğunu ifade etti. Aşıda yaş sınırının 40 a düşürülmesiyle birlikte koronavirüs salgınıyla mücadelede önemli bir aşamaya geçilirken, yeni bir kritik karar daha alındı. Öte yandan son günlerde hızlanan aşılamanın günlük 600 bin sınırına dayanması umutları arttırırken, yasakların kalkacağı ve normal hayata döneceğimiz tarih de belli oldu. Güncel Haberler

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.