comparemela.com

Latest Breaking News On - Committee house andrew - Page 1 : comparemela.com

V Praze dnes ráno přistálo první evakuační letadlo Afghánistánu

Praha - Na letišti v pražských Kbelích přistálo dnes ráno první české vojenské letadlo, které z Afghánistánu přivezlo 46 Čechů a jejich spolupracovníků s rodinami. K jejich evakuaci přistoupila Česká republika poté, co se v Afghánistánu rapidně zhoršila situace a islamistické hnutí Tálibán prakticky ovládlo celou zemi včetně Kábulu. Podle nedělního vyjádření ministra zahraničí Jakuba Kulhánka (ČSSD) bude záchranná akce pokračovat. Podle ministerstva obrany další evakuační letadlo z Prahy odstartovalo po 11:00. Na ministerstvu zahraničí (MZV) se dopoledne konalo jednání krizového štábu MZV. Podle ministerstva obrany je situace v Afghánistánu vážná a stále se vyvíjí, vojáci ale dělají vše pro evakuaci co největšího počtu lidí.

V Praze dnes ráno přistálo první evakuační letadlo z Afghánistánu

Na letišti v pražských Kbelích přistálo dnes ráno první české vojenské letadlo, které z Afghánistánu přivezlo 46 Čechů a jejich spolupracovníků s rodinami. Informovala o tom Česká televize. K evakuaci diplomatů přistoupila Česká republika poté, co se v Afghánistánu rapidně zhoršila situace a islamistické hnutí Tálibán prakticky ovládlo celou zemi včetně Kábulu.

Armádní letadlo s evakuovanými Čechy přistálo v Praze. Hamáček mluví o zázraku

Brzy ráno přistálo v Praze letadlo z Kábulu, které přivezlo 46 evakuovaných Čechů. O jeho odletu informoval pozdě večer premiér Andrej Babiš.

První letadlo z Afghánistánu přistálo v Česku. Hamáček to považuje za zázrak, Kulhánek slibuje další

Na letišti v pražských Kbelích přistálo dnes ráno první české vojenské letadlo, které z Afghánistánu přivezlo 46 Čechů a jejich spolupracovníků s rodinami. Informovala o tom Česká televize. K evakuaci diplomatů přistoupila Česká republika poté, co se v Afghánistánu rapidně zhoršila situace a islamistické hnutí Tálibán prakticky ovládlo celou zemi včetně Kábulu. Podle nedělního vyjádření ministra zahraničí Jakuba Kulhánka (ČSSD) bude záchranná akce pokračovat. Dnes na twitteru uvedl, že svolává jednání krizového štábu ministerstva zahraničí.

V Praze dnes ráno přistálo první evakuační letadlo z Afghánistánu

V Praze dnes ráno přistálo první evakuační letadlo z Afghánistánu
cesky.radio.cz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from cesky.radio.cz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.