comparemela.com


Aile hekimleri isyan edecek yasak! Tepki bile gösteremeyecekler...
03 Temmuz 2021 Cumartesi   Saat: 07:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’ne göre sosyal medya paylaşımı yapan hekime 50 ceza puanı kesilecek, basına üç kez izinsiz konuşan işsiz bırakılacak.
Yeni aile hekimliği sözleşmesinde, doktorların izinsiz basına demeç verme ve sosyal medya aracılığıyla bilgi paylaşımları, ihtar ve sözleşmenin feshine kadar gidecek cezalandırma getirecek.
Cumhuriyet gazetesinden Sibel Bahçetepe'nin haberine göre sözleşmenin iptal edilmesi gerektiğini belirten aile hekimleri, “Hekimler sussun, gerçekler bilinmesin sözleşmesidir bu. Haklarımız için eylemlerimize ve basına demeç vermeye devam edeceğiz. Kabul etmiyoruz, her türlü hukuki yollara başvuracağız” diyerek tepki gösterdiler. 

Related Keywords

Istanbul ,Turkey , ,Family Physicians Associations Federation ,Doctors Union ,Istanbul Physicians Room Management Installation ,Recep Indomitable Coach ,Own Damocles ,Istanbul Physicians Room ,Turkey The Doctors Union ,Medicine Arm ,இஸ்தான்புல் ,வான்கோழி ,குடும்பம் மருத்துவர்கள் சங்கங்கள் கூட்டமைப்பு ,மருத்துவர்கள் தொழிற்சங்கம் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.