comparemela.com

Latest Breaking News On - Istanbul physicians room management installation - Page 1 : comparemela.com

Prof Dr Rukiye Ömeroğlu: Okulların açılmasıyla salgında yeni bir artış yaşanabilir

Prof Dr Rukiye Ömeroğlu: Okulların açılmasıyla salgında yeni bir artış yaşanabilir
evrensel.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from evrensel.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

İstanbul da pandemi hastaneleri yeniden doldu

İstanbul da pandemi hastaneleri yeniden doldu
evrensel.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from evrensel.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Aile hekimlerinin sosyal medya paylaşımı yapması, demeç vermesi yasaklanıyor

Aile hekimlerinin sosyal medya paylaşımı yapması, demeç vermesi yasaklanıyor Aile hekimlerinin sosyal medya paylaşımı yapması, demeç vermesi yasaklanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’ne göre sosyal medya paylaşımı yapan hekime 50 ceza puanı kesilecek, basına üç kez izinsiz konuşan işsiz bırakılacak. Abone Ol Yeni aile hekimliği sözleşmesinde, doktorların izinsiz basına demeç verme ve sosyal medya aracılığıyla bilgi paylaşımları, ihtar ve sözleşmenin feshine kadar gidecek cezalandırma getirecek. Sözleşmenin iptal edilmesi gerektiğini belirten aile hekimleri, “Hekimler sussun, gerçekler bilinmesin sözleşmesidir bu. Haklarımız için eylemlerimize ve basına demeç vermeye devam edeceğiz. Kabul etmiyoruz, her

Basına konuşma ve sosyal medya paylaşımı kısıtlaması getirilen aile hekimleri dava açmaya hazırlanıyor

Basına konuşma ve sosyal medya paylaşımı kısıtlaması getirilen aile hekimleri dava açmaya hazırlanıyor 03 Temmuz 2021 07:42 - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının bulunduğu kararla aile hekimlerinin çalışma koşullarını düzenleyen yönetmeliği, doktorların izinsiz basına demeç verme ve görevleriyle ilgili olarak sosyal medya aracılığıyla bilgi paylaşımlarını kısıtladı. Yönetmelik değişikliğiyle söz konusu durumların gerçekleşmesi halinde ihtar ve sözleşmenin feshine kadar gidecek cezalandırma getirildi.

Aile hekimleri isyan edecek yasak! Tepki bile gösteremeyecekler

Aile hekimleri isyan edecek yasak! Tepki bile gösteremeyecekler. 03 Temmuz 2021 Cumartesi   Saat: 07:36 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’ne göre sosyal medya paylaşımı yapan hekime 50 ceza puanı kesilecek, basına üç kez izinsiz konuşan işsiz bırakılacak. Yeni aile hekimliği sözleşmesinde, doktorların izinsiz basına demeç verme ve sosyal medya aracılığıyla bilgi paylaşımları, ihtar ve sözleşmenin feshine kadar gidecek cezalandırma getirecek. Cumhuriyet gazetesinden Sibel Bahçetepe nin haberine göre sözleşmenin iptal edilmesi gerektiğini belirten aile hekimleri, “Hekimler sussun, gerçekler bilinmesin sözleşmesidir bu. Haklarımız için eylemlerimize ve basına demeç vermeye devam edeceğiz. Kabul etmiyoruz, her türlü hukuki yollara başvuracağız” diyerek tepki gösterdiler. 

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.