comparemela.com

Latest Breaking News On - வைக்கிங் கப்பல் அருங்காட்சியகம் - Page 5 : comparemela.com

Glødende jern formes med rå muskelkraft

Glødende jern formes med rå muskelkraft
sn.dk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sn.dk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Torsdags-biltræf tilbage for fulde omdrejninger med: Kærligheden til kubik

Roskilde - 14. juli 2021 kl. 06:30 Af Torben Kristensen Efter mange måneder med lukning pga. corona og frygten for støj er de store torsdags-træf nu tilbage ved Roskilde Havn, hvor entusiasterne igen kan vise deres flotte veteranbiler og imponerende motorcykler frem. Tusinder af mennesker var dukket op igen sidste torsdag for at hygge sig og beundre de mange flotte maskiner, mens de var forenet i kærligheden til motorer med god kubik. Motorcyklerne var samlet på området nærmest Snekken , hvor førere og passagerer i deres karakteristiske lædertøj fyldte godt op, enten de nu slentrede rundt eller ventede i kø på is og pølser.

Museum går i dybden med undersøisk forsvarsværk

Senest har museets marinarkæologer gennemført en række forundersøgelser af området omkring Kong Frederik den IX s bro, der går over Guldborgsund og forbinder Lolland med Falster ved Nykøbing Falster, inden broen i den kommende tid skal udvides med et ekstra jernbanespor. Her har de set nærmere på en række pæle, en såkaldt pælespærring, der i fortiden blev anlagt for at forhindre uvelkomne fremmede i at sejle ind og sprede død og ødelæggelse. Effektivt forsvar Pælene har været kendt siden 1968, hvor dykkere fandt dem i forbindelse med nedlægning af søkabler på tværs af Guldborgsund.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.