comparemela.com

Latest Breaking News On - வில்லோ கட்டுமானம் - Page 1 : comparemela.com

'Bursa'daki metro istasyonu için 600 milyon TL fazla ödeme yapılacak'

'Bursa'daki metro istasyonu için 600 milyon TL fazla ödeme yapılacak'
sozcu.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sozcu.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bursa
Turkey
Turkoglu
Sanliurfa
Aktas
Batman
Izmir
Turkish
Seluk-trko
Good-party-trko
Good-party-il-head-seluk-trko
Council-of-state

Soylu'nun uçak krizindeki can simidi Söğüt Havacılık ihale zengini çıktı

Soylu nun uçak krizindeki can simidi Söğüt Havacılık ihale zengini çıktı Soylu nun uçak krizindeki can simidi Söğüt Havacılık ihale zengini çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandığını yalanlamadı ve bir şirkete ait fatura yayımladı. Korkmaz’ın şirketine ödeme yapılıp yapılmadığını ise havada bıraktı. Korkmaz ın şirketine ödeme yapılıp yapılmadığı ise hala belirsiz. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Soylu uçağı kullanıp parasını ödediğini savunsa da, parası Soylu nun şirketi tarafından ödenen ancak başka bir şirket adına kesilen fatura yeni soruları da beraberinde getirdi.

Willow-aviation
Sedate-peker
Internal-affairs-minister-solomon-noble
Willow-aviation-exceeded
Meantime-willow-aviation
Willow-construction
Ankara-melih
Soylu-nun
Açak
Rizindeki
Han

Bakan Soylu, 'SBK'nin uçağını kullandım' dedi ve topu şirkete attı

Bakan Soylu, ‘SBK’nin uçağını kullandım’ dedi, topu şirkete attı! Yandaş şirket uçağın parasını ödedi mi? Bakan Soylu, ‘SBK’nin uçağını kullandım’ dedi, topu şirkete attı! Yandaş şirket uçağın parasını ödedi mi? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandığını yalanlamadı ve bir şirkete ait fatura yayımladı. Korkmaz’ın şirketine ödeme yapılıp yapılmadığını ise havada bıraktı. Abone Ol İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, karapara iddiası ile tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandığını gündeme getirmiştik.

Austria
United-states
Ankara
Turkey
Affairs-ministries
Ministers-noble
Internal-affairs-minister-solomon-noble
Intuition-bar-afraid-of-in-turkey
Yesterday-republic
Internal-affairs-ministries
Willow-aviation-exceeded

Süleyman Soylu 'SBK'nin uçağını kullandım' dedi ve topu şirkete attı

Süleyman Soylu ‘SBK’nin uçağını kullandım’ dedi ve topu şirkete attı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandığını yalanlamayarak bir şirkete ait fatura yayımladı. Korkmaz’ın şirketine ödeme yapılıp yapılmadığını ise havada bıraktı. 26 Haziran 2021 07:33 / Güncel PAYLAŞ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, karapara iddiası ile tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandığını gündeme getirmiştik. Soylu, bu haberimizi doğruladı ve bir fatura yayımlayarak “Kullandım ancak parasını ödedim” dedi. Ancak fatura ile birlikte soru işaretlerine yenileri eklendi.

Austria
United-states
Ankara
Turkey
Affairs-ministries
Solomon-noble
Internal-affairs-minister-solomon-noble
Intuition-bar-afraid-of-in-turkey
From-the-republic-tuncay
Internal-affairs-ministries
Willow-aviation-exceeded

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.