comparemela.com

Latest Breaking News On - தரகு வேண்டும் - Page 1 : comparemela.com

EU-Parlament lehnt strengere Antibiotika-Regeln für Tiere ab | Tiroler Tageszeitung Online

Terviseameti külmlaos riknesid ravimid maja ehituslike puuduste tõttu

Miks terviseameti külmladudes hävines juunikuus üle kolme miljoni euro väärtuses ravimeid ja vaktsiine? Külmlao ruumide temperatuuri tõusu üle lubatud normi ja jahutussüsteemide seiskumise põhjustasid suure tõenäosusega hoone projekteerimis- ja ehitusvead, mis avaldusid pikemat aega kestnud kuumaperioodi jooksul, leidis riigisekretäri kokku kutsutud komisjon. Kell 10.30 algab ka pressikonverents, kus riigisekretär Taimar Peterkop, ravimiameti peadirektori asetäitja Katrin Kiisk ning tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti (TTJA) peadirektor Kaur Kajak avavad raporti sisu.  

BLOGI | Terviseameti külmladude rikke põhjustajat ei leitud, komisjon süüdistab hoone ehitajat

Täna ilmus terviseameti külmladude raport, mille eesmärk oli välja selgitada asjaolud, mis viisid külmlao rikkeni. Siiski ei selgitatud välja, kes oli superadministraator, kes külmlao süsteeme muutis. Riigisekretär Taimar Peterkop nentis, et lati alt mindi väga paljudes etappides.

Uurimiskomisjon: terviseameti külmladude rike oleks suudetud ära hoida, kui oleks järgitud seadust ja temperatuuri iga päev mõõdetud

Miks terviseameti külmladudes hävines juunikuus üle kolme miljoni euro väärtuses ravimeid ja vaktsiine? Selgub, et peale projekteerimis- ja ehitusvigade oli mujalgi suuri probleeme: nii näiteks huugas keset kuumalaines Eestimaad külmlaos põrandaküte ning temperatuuri tõusu kohta ei antud mingit häiret.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.