comparemela.com

Latest Breaking News On - சந்திக்க அவர்களது - Page 1 : comparemela.com

Vertrauliches Papier: Vivantes-Vorstand appelliert im Pflegestreik an Berlins Senat - Berlin

Vertrauliches Papier: Vivantes-Vorstand appelliert im Pflegestreik an Berlins Senat - Berlin
tagesspiegel.de - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tagesspiegel.de Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

In Sachen Liebe: Ist eine Tantra-Massage trotz Beziehung okay?

In Sachen Liebe: Wer in einer Partnerschaft das Bedürfnis nach einer Tantra-Massage verspürt, steht möglicherweise vor einem Problem. Ist mein Partner eifersüchtig? Psychotherapeutin Carolina Gerstenberg gibt Tipps.

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые встретят свою судьбу в августе 2021

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые встретят свою судьбу в августе 2021
ukrainianwall.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ukrainianwall.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Deckung der Vorsorgeeinrichtungen in erster Jahreshälfte gestiegen | Newsticker

Deckung der Vorsorgeeinrichtungen in erster Jahreshälfte gestiegen | Newsticker
fuw.ch - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from fuw.ch Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Galerii: Tallinnas toimub Jaapani ja Aasia kultuuri ning eluviisi festival

10. kuni 11. juulini toimub Tallinna Kultuurikatlas festival J-Zone², mis on pühendatud Jaapani ja Aasia riikide nüüdisaegsele kultuurile ja traditsioonidele. Ürituste programm on jaotatud kolmeks: kultuuri-, kulinaaria- ja tarbeprogrammiks. Kultuuritsoonis ootab huvilisi Jaapani kunstniku Shiroki kalligraafiliste tööde näitus. Festivalil on ka idamaiste võitluskunstide programm, samuti on külalistel võimalik osaleda vestlusringides ja paneelides, mis on pühendatud noorte subkultuuridele. Mängutsoonis avaneb võimalus osaleda küberspordivõistlustel, ent samas ka nostalgilistes retromängudes tehisintellektiga mõõtu võtta. Festivali keskseks sündmuseks on cosplay etendus ja k-pop i parimate tantsijate maratonvõistlus. Toidutsoonis saab proovida Jaapani ja Aasia köögi traditsioonilisi maiuspalasid, lisaks toimuvad seal meistriklassid takoyaki ja sushi valmistamisek ning saab õppida teritama ehtsaid Jaapani nugasid ja tutvuda Hiina teejoomise rituaali peen

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.