comparemela.com

Latest Breaking News On - என்றாலும் விக்டோரியா - Page 1 : comparemela.com

Victoria s loss, Queensland market s gain - Smart Property Investment

Santykių patarimus instagrame dalijanti Viktorija: „Jų turėtų mokyti mokykloje | Vardai

Pašnekovė įsitikinusi, kad šia tema Lietuvoje kalbama per mažai, o santykių psichologijos pamokos turėtų būti privalomos, nes taip toksiškų santykių, išsiskyrimų ir nelaimingų žmonių skaičius sumažėtų. „Ar nemanote, kad ne visai teisinga yra tai, jog mokomės fizikos, biologijos ir kitų dalykų, bet nesimokome santykių, kurie trunka mūsų viso gyvenimo metu ir yra visa ko pagrindas?“ – retoriškai klausia mergina. „Mes negimstame žinodami. Svarbu apie tai kalbėti, nes tėvų pavyzdys šeimoje arba pačių susikurtos įžvalgos ne visada yra teisingos.“ Naudinga ir neįsipareigojusiems Nors Viktorija jau metus laiko savo instagramo paskyroje aktyviai dalijasi įvairiais santykių ir savęs pažinimo patarimais, šiuo metu ji studijuoja teisę. Mergina seniai svajojo išmanyti žmonių teises ir prireikus atstovėti savo bei artimųjų interesus, tačiau santykiais pradėjo domėtis atsitiktinai – per televiziją pamačiusi laidą, kurioje psich

Vilnietės virėjos išpažintis: didžiausi mitai apie profesiją ir klientų elgesys

Vilnietės virėjos išpažintis: didžiausi mitai apie profesiją ir klientų elgesys
15min.lt - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 15min.lt Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Мелбурн го продолжи заклучувањето поради страв од индискиот вид на вирусот

Мелбурн го продолжи заклучувањето поради страв од индискиот вид на вирусот
press24.mk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from press24.mk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.