comparemela.com

Latest Breaking News On - அவரை எப்படி - Page 1 : comparemela.com

Alkol sunumu başladı, dindarlar af dileyecekler mi?

Alkol sunumu başladı, dindarlar af dileyecekler mi?
yeniakit.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniakit.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Can Ataklı dan çirkin 15 Temmuz açıklaması: FETÖ diye bir şey yok

Can Ataklı dan çirkin 15 Temmuz açıklaması: FETÖ diye bir şey yok Can Ataklı dan çirkin 15 Temmuz açıklaması: FETÖ diye bir şey yok Sözde gazeteci Can Ataklı sosyal medyada yaptığı canlı yayında terör örgütü FETÖ nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Ataklı, 15 Temmuz un darbe olmadığını, FETÖ nün de terör örgütü olmadığını utanmadan sıkılmadan söyledi. 2021-07-16 03:16:00 - FETÖ nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili skandal sözler sarf etti. 15 Temmuz un darbe olmadığını savunan Can Ataklı, FETÖ diye bir şey yok. Onu bilin bir kere FETÖ, METÖ yok. Ya terör örgütü filan değil. Kendimizi kandırmayalım dedi.

Habervitrini com | Can Ataklı saçmaladı FETÖ diye bir şey yok

Habervitrini com | Can Ataklı saçmaladı FETÖ diye bir şey yok
habervitrini.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from habervitrini.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Adnan Binyazar : Okuyan öğretmen

Burak Demir’e biri çıkıp uyarıda bulunuyor:   “Hocam, sayfanda kitap, film paylaşıyorsun sürekli. Baktım da çocuklara uygun şeyler değil bunlar. Muhalif şeyler yazıyorsun, çocuk görüyor. Uyarayım dedim!” Burak Demir, hemen her gün yenilediği Facebook’unu kitaplarla, resimlerle, fotoğrafla dolduran, gözünden güzellikler kaçmayan bir öğretmen. Öyle ki yazdıklarını, aktardıklarını, masasında sergilediği kitapları okuyan, kırların temiz havasını solur, kahvesini yudumlarken yüzüne yayılan mutlukla kış bahara dönüşür, elindeki ince bardak, Rize çayının kokusunu dünyaya yayar.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.