comparemela.com

Latest Breaking News On - Τρομοκρατία - Page 1 : comparemela.com

Ουγγαρία: Σύλληψη εξτρεμιστών

Φόβοι για νέα επίθεση τζιχαντιστών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Φόβοι για νέα επίθεση τζιχαντιστών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Καμπούλ: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί της επίθεσης στο αεροδρόμιο

Ο απολογισμός των θυμάτων της επίθεσης τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ έχει φθάσει τους 103 νεκρούς, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Wall Street Journal. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, νεκροί είναι τουλάχιστον 90 Αφγανοί και τουλάχιστον 13 μέλη των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 28 μέλη των Ταλιμπάν είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση του Ισλαμικού Κράτους έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, δήλωσε στέλεχος του ισλαμιστικού κινήματος στο Reuters. «Χάσαμε περ�

Kαμπούλ: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες της διπλής επίθεσης

Τραγικές εικόνες και σπαρακτικές στιγμές περιγράφουν στη Washington Post και τους New York Times, αυτόπτες μάρτυρες των δύο φονικών εκρήξεων που σημειώθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Η έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη και ήταν το αποτέλεσμα μιας «σύνθετης επίθεσης», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου των ΗΠΑ, Τζον Κέρμπι.

Αφγανιστάν: Επιταχύνεται η έξοδος των Δυτικών

Προτού ακόμη εκδηλωθεί η χθεσινή φονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, η μία μετά την άλλη οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από το Αφγανιστάν λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας. Η προειδοποίηση των Αμερικανών και των Βρετανών για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση, που επιβεβαιώθηκε πολύ σύντομα, επέδρασε καταλυτικά.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.