comparemela.com

Latest Breaking News On - White party consent mp muhammad hunters - Page 1 : comparemela.com

Cimilli Ýbo nun cenaze töreninde tepki çeken görüntü!

Bakan Kurum, Rize de heyelanda hayatýný kaybedenlerle kaybolan kiþinin ailesini ziyaret etti

Bakan Kurum, Rize de heyelanda hayatýný kaybedenlerle kaybolan kiþinin ailesini ziyaret etti
star.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from star.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Hac parasýný sel aldý

Hac parasını sel aldı Rize de Gülizar Karali nin hac için kuruş kuruş biriktirdiği paralar selde kayboldu. AK Parti li vekil Avcı, Karali yi hacca gönderme sözü verdi 19 Temmuz 2021 08:40 Rize de yaşanan sel fekaletinde Güneysu ilçesi Ballıdere köyünde tek katlı evinin bir bölümü heyelanla zarar gören Gülizar Karali nin (65) hac için biriktirdiği para da sel sularıyla kayboldu. Ailesinin ve kendisinin son anda kurtulduğunu belirten Karali, Yatak odasında hac paramı koyduğum karyola sele kapıldı. Evi görmek istemiyorum. Göğsümde bir ağrı oluyor. 55 yıldır bu evdeydim. 5 kuruş, 10 kuruş biriktirdiğim hac paramı karyolanın altına koymuştum, o karyola evin içinden çıkıp gitmiş. Kız kardeşim hacılığa gittiği zaman param yoktu, gidememiştim. Eniştem ile gedecektim. Hacılık param da öylece gitti. En çok ona üzüldüm dedi. Karali ailesini ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Muhammed

Hac için biriktirdiði parayý sel aldý

Hac için biriktirdiği parayı sel aldı Hac için biriktirdiği parayı sel aldı Rize de 6 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelanda Güneysu ilçesi Ballıdere köyünde yaşayan Gülizar Karali (65), hac için biriktirdiği parayı sele kaptırdı. Haca gitmek için yıllardır para biriktirdiğini belirten Karali “Odada iki karyola vardı, parayı koyduğum gitmiş. Eğer öbürüne koysaydım gitmeyecekti. Şimdi tüm hacılık hayallerim gitti” dedi. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Gülizar Karali ye hac sözü verdi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.