comparemela.com

Latest Breaking News On - Whether finnish - Page 1 : comparemela.com

Saako Suomeen tulla Isosta-Britanniasta, Japanista tai Romaniasta? Katso esimerkkitapaukset tuoreista maahantulorajoituksista

Saako Suomeen tulla Isosta-Britanniasta, Japanista tai Romaniasta? Katso esimerkkitapaukset tuoreista maahantulorajoituksista Suomeen suuntautuvan matkustamisen nyrkkisääntöjä on nyt kaksi. Jos olet täysin rokottautunut, saat saapua maahan mistä tahansa. Ilman rokotusta voi saapua etenkin Euroopasta, mutta myös maista, joissa koronatilanne on perustasolla. Hiljaiselo lentokentillä päättynee maanantaina, kun matkustusrajoitukset höllentyvät. Finnairin työntekijä kuvattuna Helsinki-Vantaan lentoasemalla heinäkuussa 2020. Kuva: Silja Viitala / Yle Alina Mäkynen Matkustus Suomeen vapautuu maanantaina etenkin Euroopan alueelta. Alati muuttuvien päätösten ja koronatilanteen takia moni on jo ehtinyt mennä sekaisin siinä, mistä maista Suomeen saa todella matkustaa ja millä ehdoilla.

Tuleeko vallan­kumouksellinen laihdutus­lääke Suomeen jo ensi vuonna? - Kotimaa

Tuleeko vallan­kumouksellinen laihdutus­lääke Suomeen jo ensi vuonna? - Kotimaa
is.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from is.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

THL:n Hanna Nohynek kommentoi Suomen koronarokotetilannetta

THL:n Hanna Nohynek kommentoi Suomen koronarokotetilannetta
mtvuutiset.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from mtvuutiset.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Lukijalta: Suomen ikärasistinen hallitus poisti eläkeputken

Lukijalta: Suomen ikärasistinen hallitus poisti eläkeputken
kouvolansanomat.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from kouvolansanomat.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.