comparemela.com

Latest Breaking News On - Well national bank serbia - Page 1 : comparemela.com

Preokret: Banke u susjedstvu ipak imaju pravo naplatiti troškove obrade kredita

Preokret: Banke u susjedstvu ipak imaju pravo naplatiti troškove obrade kredita
poslovni.hr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from poslovni.hr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Što kažu strane enciklopedije i portali: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Što kažu strane enciklopedije i portali: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac? Index Vijesti Tekst se nastavlja ispod oglasa S OBZIROM na to da bi lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati znanstvenik postao je jedna od aktualnijih tema u Hrvatskoj i Srbiji. Naime, ova najava izazvala je bijesne reakcije među srpskim nacionalistima, a rasprava se ne stišava već danima. Reagirala je čak i Narodna banka Srbije koja je upozorila da se radi o prisvajanju kulturnog i znanstvenog naslijeđa srpskog naroda s obzirom na to da je nesporno da se slavni znanstvenik tijekom svog života izjašnjavao kao Srbin po porijeklu i rodu .

Vučić: Ako je Hrvatima Tesla tako bitan, zašto su ga stavili na sitniš?

Vučić: Ako je Hrvatima Tesla tako bitan, zašto su ga stavili na sitniš? Index Vijesti Tekst se nastavlja ispod oglasa BURNE reakcije Srbije na planove Hrvatske da na kovanice eura stavi slavnoga znanstvenika Nikolu Teslu nastavile su se u subotu navečer kada je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio da su Hrvati, ako su već to htjeli, mogli staviti Teslu na najvažnije novčanice, a ne na sitniš . Kada uđe u eurozonu, Hrvatska planira da se na eurokovanicama od 50, 20 i 10 centi nalazi lik Tesle, američkog izumitelja srpskoga porijekla rođenog u Hrvatskoj koji je gotovo cijeli život radio u SAD-u, gdje je i ostvario sve izume.

Tesla na hrvatskoj evrokovanici izazvao reakciju i NBS

Tesla na hrvatskoj evrokovanici izazvao reakciju i NBS
naslovi.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from naslovi.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.