comparemela.com

Latest Breaking News On - Washington in the post - Page 1 : comparemela.com

Kral şok eden bilgiyi verdi: Trump, Batı Şeria'yı İsrail'den kurtarıp Ürdün'e vermek istiyordu

Eski ABD Başkanı anti-globalist Donald Trump'ın geçmiş yıllarda Batı Şeria'nın Ürdün'e devredilmesi yönünde bir teklif yaptığı bilgisi ortaya çıktı.

"Kendilerini ABD'nin kraliyet ailesi olarak gören" Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın, II. Elizabeth'le görüşmeye çalıştığı iddia edildi

Trump yönetiminden kıdemli bir ismin yazdığı yeni bir kitap, Jared Kushner ve Ivanka Trump'ın zihniyetine yeni ve tatsız bir ışık tutuyor. Yazar, ikilinin kendilerini kraliyet ailesine benzer bir konumda gördüğünü öne sürüyor.

Eski sözcünün iddiası: Trump, Putin'e 'Sana kameralar önünde biraz sert davranacağım' dedi

Eski Beyaz Saray Sözcüsü Grisham, kaleme aldığı kitabında ABD nin eski Başkanı Trump ın, 2019 da Japonya da Rusya Devlet Başkanı Putin e, basın mensuplarının. 29.09.2021, Sputnik Türkiye

WP: Trump, Putin'e 'sana kameralar önünde biraz sert davranacağım' dedi

WP: Trump, Putin'e 'sana kameralar önünde biraz sert davranacağım' dedi
timeturk.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from timeturk.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

YouTube'dan yeni karar! Aşı karşıtı olarak değerlendirilen videolar engellenecek

YouTube'dan yeni karar! Aşı karşıtı olarak değerlendirilen videolar engellenecek
haberankara.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberankara.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.