comparemela.com

Latest Breaking News On - Var subject - Page 1 : comparemela.com

TOKİ den vatandaşlara müjde! Kampanya bugün başladı

TOKİ den vatandaşlara müjde! Kampanya bugün başladı
f5haber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from f5haber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Büyük indirim bugün başlıyor

Büyük indirim bugün başlıyor
timeturk.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from timeturk.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Mandacılar yine işbaşında - Yeni Akit

Mandacılar yine işbaşında Mandacılar yine işbaşında Meydana gelen orman yangınlarını kullanarak Türkiye’yi aciz göstermek ve dış müdahaleye açık hale getirmek isteyen cenah, sosyal medya üzerinden provokatörlüğe başladı. Sosyal medya hesaplarından tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi hareket eden ve büyük bölümü robot hesap olduğu anlaşılan troller, “#Help Turkey, Global Call” ve “#helpturkey” paylaşımlarıyla dış müdahale daveti yaptı. 2021-08-03 09:58:00 -  Oğuzhan Gültekin  Ankara  Orman yangınları ile Türkiye havadan, karadan canla başla mücadele ederken, Türkiye’yi aciz göstermek ve dış müdahaleye açık hale getirmek için sosyal medyada provokatörler türedi. Sosyal medya hesaplarından tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi hareket eden büyük bölümü robot hesap olduğu anlaşılan troller,

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.