comparemela.com

Latest Breaking News On - Události luďka staňka - Page 1 : comparemela.com

Zvýšení minimální mzdy? Babiš na to nemá čas, Maláčová se toho nebojí a Schillerová má názor

Minimální mzda je téma, které už tradičně hýbe českou společností. S její stávající výši si jen málokdo umí představit život, a proto ministryně Maláčová navrhuje její zvýšení. Schillerová to ale razantně smetla ze stolu. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co na to Babiš.

Czech-republic
Czechs
Czech
Viktor-migranto-bijce
Mac-czech-is-looking
Události-luďka-staňka
Luděk-staněk
Minimální-mzda
Jana-maláčová
Alena-schillerová
Andrej-babiš

Veřejnost má právo znát zdravotní stav prezidenta. Jaká je pravda?

Prezident je v nemocnici, pokud jste doteď chrápali někde pod kamenem, tak vám to oznamujeme jako úplnou novinku. Ale jinak se dá říct, že česká média už týden neřeší nic moc jiného. Miloše odvezli minulý úterý narychlo, i když to prý byla plánovaná návštěva mechanika. A Hrad dál mlží, jak už je jim podobné. Lid má právo vědět.úplný ho no zjevně. Na tiskovku tak vyrazil náš speciální reportér Tomáš Plhoň a položil jim tu spoustu otázek. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Public-has
பொது-உள்ளது
Události-luďka-staňka

Babiš a syn. Srdceryvné rodinné shledání v telenovele, která nejde vypnout

Čeští političtí velikání často inspirují lásku a obdiv u svých přímých následovníků a nezřídka se stává, že jablko nepadá daleko od stromu a synové kráčí v šlépějích svých otců. Jeden muž se tomu ale jako vždy vymyká. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, komu se u svého syna podařilo vzbudit úplně opačnou emoci.

Young-havel
Junior
Mac-pyramid-school
Opposed-andrei
Snow-however
Události-luďka-staňka
Luděk-staněk
Andrej-babiš
Andrej-babiš-mladší

Letošní porce zmrzliny plná politických postojů a salmonelózy

Ve zmrzlině je salmonela, afghánského prezidenta čekají luxusní prázdniny a špatné zprávy pro Čechy na září! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jaké zprávy hýbou světem.

Czech-republic
Afghanistan
Czechs
Afghan
Afghan-president-ashraf
Mac-completely-new
Události-luďka-staňka
Luděk-staněk

Talibán 2.0: Jihadismus s lidskou tváří

Dvacetileté koaliční snažení v Afghánistánu nepřineslo žádné ovoce. Američané se stahují jako spráskaní psi a po nich bleskurychle nastoupil k moci Tálibán. Kde se stala chyba? Více se dozvíte v bonusovém segmentu Ostrý Pohled Událostí Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Afghanistan
United-states
Americans
Afghan
Dominica-dabrowski
What-then
Completely-new
Události-luďka-staňka
Luděk-staněk
Afghánistán
ஒன்றுபட்டது-மாநிலங்களில்

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.