comparemela.com

Latest Breaking News On - Turkey medicine - Page 1 : comparemela.com

YİÜ tıp fakültesinin TUS başarısı

YİÜ tıp fakültesinin TUS başarısı
turkiyegazetesi.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from turkiyegazetesi.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Perinatoloji Uzmanı Prof Dr Namık Demir: Tereddüt etmeyin, aşı olun

Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Namık Demir, özellikle bebeklerine zarar verebileceği gerekçesi ile Covid-19 aşısı yaptırmayan gebelere tereddüt etmeyin, aşı olun çağrısı yaptı. Gebeliğinde aşı yaptırmayanların lohusalık dönemlerinde de aşı olabileceklerini belirten Prof. Dr. Demir, 'Aşılama, Covid-19'un hamilelikte yoğun bakıma kabul, anne ölümü, erken doğum ve erken doğumun bebeğinizde neden olduğu hayati risklerden korunmanın en iyi yoludur” ifadelerini kullandı.

Perinatoloji Uzmanı Prof Dr Namık Demir: Tereddüt etmeyin, aşı olun

Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Namık Demir, özellikle bebeklerine zarar verebileceği gerekçesi ile Covid-19 aşısı yaptırmayan gebelere tereddüt etmeyin, aşı olun çağrısı yaptı.

Perinatoloji Uzmanı Prof Dr Namık Demir: Tereddüt etmeyin, aşı olun

Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Namık Demir, özellikle bebeklerine zarar verebileceği gerekçesi ile Covid-19 aşısı yaptırmayan gebelere tereddüt etmeyin, aşı olun çağrısı yaptı. Gebeliğinde aşı yaptırmayanların lohusalık dönemlerinde de aşı olabileceklerini belirten Prof. Dr. Demir, “Aşılama, Covid-19’un hamilelikte yoğun bakıma kabul, anne ölümü, erken doğum ve erken doğumun bebeğinizde neden olduğu hayati risklerden korunmanın en iyi yoludur” ifadelerini kullandı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.