comparemela.com

Latest Breaking News On - Turkey edirne - Page 1 : comparemela.com

ABD, Dedeağaç'taki üssüne 400'den fazla tank ve zırhlı araç sevk etti

ABD, Dedeağaç'taki üssüne 400'den fazla tank ve zırhlı araç sevk etti
samanyoluhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from samanyoluhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

İsmail Balaban: Etkilendim, üzüldüm, ağladım ama güçlü kalmaya çalıştım

Filmi sinemada izleyince gerçekten hissedersin İsmail Balaban: Etkilendim, üzüldüm, ağladım ama güçlü kalmaya çalıştım 04 Temmuz 2021 Pazar 07:31 Dominik ten İstanbul a gelip canlı yayımlanan finalde şampiyonluk kupasını kaldırmasından bir gün sonra buluştuk. Yorgunluğum hala geçmedi. Dominik ten İstanbul a gelip canlı yayımlanan finalde şampiyonluk kupasını kaldırmasından bir gün sonra buluştuk. Yorgunluğum hala geçmedi. Psikolojik olarak da hala yorgunum dese de yüzünden gülümseme eksilmiyor. Kazandığı kupaya baktıkça aylardır verdiği mücadeleyi gururla anımsıyor belli ki. Saçları güneşten iyice sararmış, lakabının hakkını veriyor; tam bir Sarı Fırtına . Fiziğiyle ve kaslarıyla Herkül gibi mitolojik kahramanları anımsatan

Edirne'deki tarihi Enez Fatih Camisi 56 yıl sonra ibadete açılıyor

Edirne'de tarihi 12. yüzyıla dayanan Enez Fatih Camisi, 2016'dan beri restorasyonda. Çalışmalar tamamlanmak üzere. 56 yıldır kapalı olan tarihi yapının, eylül ayında ibadete açılması planlanıyor. Yapının, Doğu Roma İmparatorluğu tarafından Enez Ayasofyası olarak inşa edildiği belirtildi.

Bulgar turistlerin akın ettiği Ulus Pazarı 6 ay sonra yeniden açıldı

Bulgar turistlerin akın ettiği Ulus Pazarı 6 ay sonra yeniden açıldı
ntv.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ntv.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.