comparemela.com

Latest Breaking News On - Trafic de droguri - Page 1 : comparemela.com

Piața drogurilor din Buzău, alimentată de gălățeni

Cooperarea "economică" dintre cele două județe a cunoscut o nouă dimensiune în ultimul an, o rețea care a cuprins zeci de persoane dezvoltând un plan.

Buzau
Romania
Bucharest
Bucuresti
ரோமானியா
புக்கரெஸ்ட்
Trafic-de-droguri
Cooperare
Pretea

26 iunie, ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri. Majoritatea țărilor au raportat o creștere a consumului de cannabis în timpul pandemiei

Ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri / FOTO: un.org Pandemia de COVID-19 ne-a făcut mai conștienți ca niciodată în privința sănătății, a măsurilor de protecție pentru a rămâne sănătoși și, cel mai important, la protejarea reciprocă. A apărut și continuă să existe un puternic sentiment de solidaritate. Potrivit Raportului mondial al drogurilor 2021, consumul global de droguri este în creștere, în timp ce pandemia are un impact amplu asupra piețelor de droguri. Compus din cinci broșuri separate, World Drug Report 2021 oferă o analiză aprofundată a piețelor globale de droguri și prezintă o imagine cuprinzătoare a efectelor măsurabile și a impactului potențial al crizei COVID-19 asupra problemei drogurilor la nivel mondial.

Office-nations
Right-report
Cannabis
Consum-de-droguri
Droguri
Marijuana
Trafic-de-droguri
Trafic-ilicit
Ziua-internaţională-de-luptă-împotriva-consumului-şi-traficului-ilicit-droguri
சரி-அறிக்கை
கஞ்சா

18 persoane au murit intr-o confruntare dintre doua grupari de traficanti de droguri din Mexic

    O confruntare intre mai multi presupusi traficanti de droguri a avut loc intr-o zona izolata a statului Zacatecas din nord-centrul Mexicului, si s-a soldat cu 18 morti. Batalia a avut loc intre grupuri care isi disputa controlul asupra unei zone din Zacatecas ce se invecineaza cu statele Jalisco si Nayarit, a precizat purtatoarea de cuvant pentru securitate publica a statului, Rocio Aguilar. Cartelul din Jalisco Noua Generatie (CJNG), una dintre organizatiile criminale cele mai puternice din Mexic, opereaza pe acest teritoriu. La locul confruntarilor, fortelor de ordine au gasit trei vehicule, dintre care unul ars, a precizat Aguilar. Mass-media de stat au informat despre confruntarile din Zacatecas inca de miercuri, data la care au fost descoperite trupurile de a doi politisti spanzurate de un pod din capitala Mexicului.

Mexico
Cartel-of-new-generation
New-generation
Upon-place
For-now
Trafic-de-droguri
Mexic
Cartel
மெக்ஸிகோ
புதியது-ஜெநரேஶந்
க்கு-இப்போது

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.