comparemela.com

Latest Breaking News On - Tourkias - Page 1 : comparemela.com

FT: ΗΠΑ και ΕΕ πιέζουν την Τουρκία για τις κυρώσεις και τις σχέσεις με τη Ρωσία

Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ακολουθήσει μια προσέγγιση που ο ίδιος χαρακτηρίζει «ισορροπημένη» όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ωστόσο, η άρνησή του να επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας και η πρόσφατη υπόσχεση για εμβάθυνση της οικονομικής συνεργασίας με τη Μόσχα έχουν ανησυχήσει τους δυτικούς συμμάχους του.

Ν. Δένδιας: Ανησυχία για την κλιμάκωση της τουρκικής ρητορικής

Την ανησυχία του για την κλιμάκωση της τουρκικής ρητορικής εξέφρασε, μιλώντας νωρίτερα με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει, και ως προς την ουσία, ανέφερε ο κ. Δένδιας σημειώνοντας ότι θέμα νησιών δεν είχε τεθεί ποτέ. Δ

Ο Ερντογάν,«έφαγε πόρτα» από τον Μπάιντεν και τρέχει στον Πούτιν

Στο περίφημο θέρετρο Σότσι ,στη Μαύρη Θάλασσα μεταβαίνει σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Επισήμως , οι δύο ηγέτες πρόκειται να συζητήσουν την νέα κλιμάκωση των συγκρούσεων στο Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, αλλά η συνάντηση που θα ολοκληρωθεί αύριο, έχει στην ατζένταπολύ περισσότερα θέματα.

Δημήτρης Βασιλάκης: «…είμαστε όλοι θαυμαστές δομές που διαπραγματεύονται»

Για τρίτη χρονιά το νησί των Ιπποτών θα πλημμυρίσει από τζαζ μελωδίες, από τις 30 έως τις 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Rhodes South Aegean International Jazz Festival, της μεγάλης γιορτής που αποδεικνύει ότι η μουσική μόνο να ενώσει μπορεί τους ανθρώπους.

F1: Με 22 αγώνες το καλαντάρι του 2021

Με τον αγώνα της Τουρκίας να κάνει την επανεμφάνισή του και συνολικά με 22 και όχι 23 γκραν πρι, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ολοκληρωθεί το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formuλα 1.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.