comparemela.com

Latest Breaking News On - Terrorism july - Page 1 : comparemela.com

Fýrat Kalkaný en güvenli yer

Fýrat Kalkaný en güvenli yer
memurlar.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from memurlar.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bu ruh Çanakkale ruhudur

Bu ruh Çanakkale ruhudur
ensonhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ensonhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Vali Canalp: Milletimiz tarih boyunca bedel ödeyerek hayatta kalmış ve bugüne gelmiştir

Vali Canalp: Milletimiz tarih boyunca bedel ödeyerek hayatta kalmış ve bugüne gelmiştir 16 Temmuz 2021 Cuma 07:11 Vali Canalp: Milletimiz tarih boyunca bedel ödeyerek hayatta kalmış ve bugüne gelmiştir Edirne de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nün 5. yılı dolayısıyla tören düzenlendi. Vali Canalp: Milletimiz tarih boyunca bedel ödeyerek hayatta kalmış ve bugüne gelmiştir EDİRNE - Milli Birlik Günü nün 5. yılı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Edirne Valisi Ekrem Canalp, Cennet bir vatan üzerinde yaşıyoruz. Ama zor bir coğrafyanın üzerine konuşlanmış bir cennetin içinde yaşıyoruz. Bu cennetin üzerinde yaşamanın yüklediği bir bedel var. Milletimiz sürekli olarak tarih boyunca bu bedeli ödeyerek hayatta kalmış ve bu güne gelmiştir dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bu ruh Çanakkale ruhudur

ÜLKEMİZE CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKTIK Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara nın Kahramankazan ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü nün 15 Temmuz 2016 gecesi kalkıştığı darbe girişiminin 5 inci yılında yapılan etkinlikte konuşma yaptı. Programa AK Parti Ankara milletvekililleri Lütfiye Selva Çam ve Emrullah İşler, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ile vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlik, Kur an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Oktay, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti. Türk milletinin darbe gecesi korkusuzca mücadele ettiğini belirten Oktay, 

FETÖ nün 15 Temmuz u karartma belgeselinde Kýlýçdaroðlu ve Baykal a kumpas detayý

FETÖ nün 15 Temmuz u karartma belgeselinde Kılıçdaroğlu ve Baykal a kumpas detayı FETÖ nün 15 Temmuz u karartma belgeselinde Kılıçdaroğlu ve Baykal a kumpas detayı FETÖ üyesi firari gazeteciler; Bülent Korucu, Cevheri Güven, Tarık Toros, Adem Yavuz Arslan, Levent Kenez, Sevinç Özarslan ın kanlı darbeyi FETÖ nün yapmadığını savunduğu bir belgesel yayınlandı. YouTube da yayınlanan 15 Temmuz daki ihaneti karartma belgeselinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Cumhurbaşkanı Erdoğan a ‘diktatör dediği ve darbe yapmakla suçladığı sözlerine de yer verildi. Deniz Baykal a kurulan kaset kumpasında görüntüleri medyaya servis eden kişi olarak bilinen FETÖ firarisi Cevheri Güven belgeselde 15 Temmuz darbe girişimini ‘tiyatro olarak tanımlıyor.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.