comparemela.com

Latest Breaking News On - Support square - Page 1 : comparemela.com

国务院关于进一步促进贵州经济社会又好又快发展的若干意见-政策法规-农博数据中心

国务院关于进一步促进贵州经济社会又好又快发展的若干意见-政策法规-农博数据中心
aweb.com.cn - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from aweb.com.cn Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

開發自駕車 深度學習是核心 - 產業.科技

開發自駕車 深度學習是核心 - 產業.科技
chinatimes.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from chinatimes.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Havárie přívodního vedení JE Temelín - odpověď úřadů | 7 7 2021

7. 7. 2021 Oldřich Maděra k tomu dodává: Přiznám se, že pod nánosem propagandy jsem i já považoval dost dlouho Temelín za celkem dobře udělané technické dílo. No jo, jenže ono bylo sice dostavěno 2002, stavba zahájena 1989, ale technické řešení tak z 1965-1970. Kdo má doma televizi, pračku nebo auto z 1965? čas čtení 16 minut Dobrý den pane Čulíku, v pátek jsem dostal odpověď od pana inženýra Petra Krse ze Státního ústavu pro jadernou bezpečnost na můj veřejný dopis adresovaný Ing. Daně Drábové ze dne 25.6.2021, který jste zveřejnil v Britských listech. Odpověď SÚBJ přikládám a souhlasím se zveřejněním, nejlépe asi formou odkazu. Poděkoval jsem panu inženýru Krsovi za velmi dobře zpracovanou odpověď. Opět přikládám a souhlasím s jejím zvřejněním.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.