comparemela.com

Latest Breaking News On - Squid psalms - Page 4 : comparemela.com

Németh Antal szerint nem vallott szégyent a DAC a Salzburg elleni előkészületi mérkőzésen

2021. június 27. - 08:52 Hasonlóan mint 2017-ben, idén is a Salzburg ellen játszotta a DAC a nyári felkészülési időszak első találkozóját. Fotó: dac1904.sk Németh Antal 19 játékosnak adott lehetőséget az ausztriai edzőtáborba utazó 22 fős keretből, csak Horváth Attila, Dominik Veselovský és Creighton Braun nem léptek pályára. Kalmár Zsolt és Cesar Blackman sérülés, míg Eric Davis, Eric Ramirez és Schäfer András válogatottbeli kötelességeik miatt hiányoznak. Hazai fölénnyel indult a találkozó, aminek a 12. percben Okafor távoli csavarásával meg is lett az eredménye. A „Bikák” továbbra is uralták a mezőnyt, ám Jedličkának igazán nagyot nem kellett védenie. A félidő végén a sárga-kékek is felbátorodtak, Balić első helyzete még kimaradt, ám egy perccel később Divković szemfülesen lecsapott egy pontatlan hazai átadásra, és kapásból kiegyenlített.

Eb 2020: Hogy mit adott nekem az Eb? Mindent! – Schäfer

Eb 2020: Hogy mit adott nekem az Eb? Mindent! – Schäfer Schäfer nagyszerűen játszott az Eb-n (Fotó: Szabó Miklós)   – Münchenből hazafelé, a repülőúton éreztem először némi felszabadultságot – árulta el a Nemzeti Sportnak adott interjújában Schäfer András, a magyar válogatott középpályása, aki az utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőzés, a Németország elleni 2–2-es döntetlen után hullajtott könnyeket az elmaradt továbbjutás miatt. – Amikor a többiekkel beszélgettünk arról, honnan hova jutottunk, felfogtam, hogy szép eredményt értünk el – a kiesés dacára. A srácokat hallgatva tudatosult bennem, három jó meccs van a hátunk mögött, ekkor már kicsit másként festett a világ. Más kérdés, hogy amikor egyedül maradtam, újra a szomorúság lett úrrá rajtam. Hiszen közel, nagyon közel voltunk ahhoz, hogy csodát tegyünk.

Eb 2020: a válogatott felfedezettje, Schäfer András berúgta az ajtó

Eb 2020: a válogatott felfedezettje, Schäfer András berúgta az ajtó
nemzetisport.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from nemzetisport.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.