comparemela.com

Latest Breaking News On - Spirostane kyprianou - Page 1 : comparemela.com

Tarihte bugün (3 Ağustos): Selçuklu orduları Bizans güçlerini dağıttı

Tarihte bugün (3 Ağustos): Selçuklu orduları Bizans güçlerini dağıttı 3 Ağustos 1071 de, Selçuklu orduları, Sanduk Bey komutasında, Bizans Ä°mparatoru Roman Diyojen in Malazgirt ve Ahlat a gönderdiği kuvvetleri geri çekilmeye zorladı ve daha sonra Karahas taki savaşta Bizans güçlerini dağıttı. DÜNYABÜLTENÄ° F5Haber e abone olun 1071 - Selçuklu orduları, Sanduk Bey komutasında, Bizans İmparatoru Roman Diyojen in Malazgirt ve Ahlat a gönderdiği kuvvetleri geri çekilmeye zorladı ve daha sonra Karahas taki savaşta Bizans güçlerini dağıttı. 1492 - Cenovalı Kristof Kolomb, İspanya nın Palos Limanı ndan üç gemiyle Hindistan a ulaşmak, yeni kıtalar keşfetmek amacıyla yola çıktı.

Haftanın tarihine bakış

Haftanın tarihine bakış
haberler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nikos Rolandis: Liderlerimizin hataları yüzünden 7 geri dönüş fırsat

Nikos Rolandis: Liderlerimizin hataları yüzünden 7 geri dönüş fırsat
kibrispostasi.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from kibrispostasi.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.