comparemela.com

Latest Breaking News On - Shack oldenbeuving - Page 1 : comparemela.com

Roos Zwetsloot naar finale skateboarden, voor Keet Oldenbeuving zitten de Olympische Spelen erop

Roos Zwetsloot naar finale skateboarden, voor Keet Oldenbeuving zitten de Olympische Spelen erop
rtvutrecht.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from rtvutrecht.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

13-jarige Japanse wint goud bij het skateboarden, net geen m

Roos Zwetsloot is er maandag niet in geslaagd een medaille te veroveren bij het skateboarden. De atlete uit Zeist moest genoegen nemen met plek vijf op het onderdeel street. De gouden plak bij debuterende sport was voor de pas 13-jarige Japanse Momiji Nishiya (15,26 punten). Net zoals in de kwalificatie bestond de finale uit twee runs en vijf tricks, waarvan de beste vier scores telden. Zwetsloot begon uitstekend en zette de beste eerste run van de finale neer. Samen met de Japanse Momiji Nishiya was ze de enige die boven de drie punten uitkwam. In de tweede run haalden meer concurrenten die grens, maar Zwetsloot verbeterde zichzelf ook en zetten een score van 3.80 neer. Daardoor stond ze na de runs met ruim een punt voorsprong bovenaan.

Skateboarder Zwetsloot als vierde naar finale, Oldenbeuving uitgeschakeld

Roos Zwetsloot heeft maandag de finale gehaald op het onderdeel street bij het skateboarden. Keet Oldenbeuving schaarde zich niet bij de beste acht en is uitgeschakeld. Skateboarden maakt in Tokio voor het eerst deel uit van het olympisch programma. De twintigjarige Zwetsloot zette met haar twee runs en vijf tricks een score van 13,48 neer. Daarmee moest ze alleen de Japanse skateboardsters Funa Nakayama (15,77) en Momiji Nishiya (15,40) en de Braziliaanse Rayssa Leal (14,91) voorlaten. Later op maandag wordt er om de medailles gestreden. De zestienjarige Oldenbeuving wist zich niet bij de beste acht te scharen. Ze zette in de eerste van de vier heats nog de beste score neer, maar dat bleek onvoldoende.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.