comparemela.com

Latest Breaking News On - Sanatate publica - Page 1 : comparemela.com

Expert în sănătate publică: Decizia de a elimina din şcoli pragul de 6% este una iresponsabilă / O abordare egoistă şi lipsită de empatie

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş susţine că decizia de a elimina din şcoli pragul de 6% este una iresponsabilă, egoistă şi lipsită de empatie, nefiind bazată pe dovezi ştiinţifice.

Expert în sănătate publică: decizia de a nu închide școlile este una iresponsabilă

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș susține că decizia de a elimina din școli pragul de 6% este una iresponsabilă, egoistă și lipsită de.

TOPUL focarelor COVID-19 în valul 4 - Distribuția și incidența noilor cazuri în ultimele 24 de ore

Anuntul autoritatilor dupa o prima saptamana de crestere alarmanta a infectarilor, generata de tulpina Delta in valul 4. Ilfovul, Capitala, Timisul, dar si Clujul sau Bacaul au cele mai multe cazuri confirmate de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore. Incidenta coronavirus la nivel national este in crestere. Acceseaza pagina Realitatea.NET Coronavirus pentru informatii LIVE.

O comună din Bistrița-Năsăud, declarată zonă SPECIALĂ de sănătate publică. Ce MĂSURI vor fi luate

Comuna Telciu din judetul Bistrita-Nasaud, unde aproximativ 850 de familii refuza sa semneze contracte de furnizare a apei cu operatorul regional si utilizeaza ilegal acest serviciu, devine, incepand de astazi, zona speciala de siguranta publica.

Local: Dr Dinu Sadean a renuntat la sefia DSP Suceava functia a fost preluata temporar de ec Firuta Bosancu » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 21 August 2021 - Mandatul de director executiv al Directiei de Sanatate Publica Suceava a fost preluat de joi, 19 august a.c., de directorul adjunct economic Firuta Bosancu, dupa ce precedentul director, dr. Dinu Sadean, a renuntat la conducerea institutiei.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.