comparemela.com

Latest Breaking News On - Russian america peak - Page 1 : comparemela.com

Lavrov: Amerika és az EU együtt akarja Moszkvát befolyásolni

Lavrov: Amerika és az EU együtt akarja Moszkvát befolyásolni Forrás: The Moscow Times Az Európai Unió rögtön az orosz-amerikai csúcs után elkezdte “boldogan együtt dúdolni” az Egyesült Államokkal, hogy Moszkvának a Nyugat elvárásainak megfelelően kell változtatnia viselkedésén a kapcsolatok normalizálása érdekében – írta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn a Kommerszant című napilapban és a Rosszija v globalnoj polityike című folyóiratban megjelent cikkében. Lavrov A jogról, a jogokról és a szabályokról című cikkében emlékeztetett arra, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök genfi csúcstalálkozóján, ahogy azt az orosz vezető a nyilvánosság előtt is elmondta, arról volt szó, hogy minden területen szigorúan a paritás és a kölcsönösen elfogadható érdekegyensúly alapján lehet eredményt elérni. A tárcavezető szerint a tárgyalások során ezzel szemben nem hangzott el ellenvetés.

Kuruc info - Lavrov a felvilágosult Európáról írt cikket, említette a magyar törvény miatt indult támadássorozatot is

Lavrov a felvilágosult Európáról írt cikket, említette a magyar törvény miatt indult támadássorozatot is Reklám Az Európai Unió rögtön az orosz-amerikai csúcs után elkezdte boldogan együtt dúdolni az Egyesült Államokkal, hogy Moszkvának a Nyugat elvárásainak megfelelően kell változtatnia viselkedésén a kapcsolatok normalizálása érdekében - írta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn a Kommerszant című napilapban és a Rosszija v globalnoj polityike című folyóiratban megjelent cikkében.

Orosz külügyminiszter: Az EU együtt dúdol Washingtonnal

Orosz külügyminiszter: Az EU együtt dúdol Washingtonnal
mandiner.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from mandiner.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Szergej Lavrov: az Európai Unió együtt dúdol Washingtonnal

Szergej Lavrov: az Európai Unió együtt dúdol Washingtonnal
demokrata.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from demokrata.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Lavrov: az Európai Unió együtt dúdol Washingtonnal

Lavrov: az Európai Unió együtt dúdol Washingtonnal
webradio.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from webradio.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.