comparemela.com

Latest Breaking News On - Robert sarv - Page 1 : comparemela.com

Estonian Bar Association strikes lawyer off its membership rolls

A lawyer known for making controversial statements and for acting in damages claims against online commentators has been struck off the list of the main professional association governing lawyers' activities in Estonia.

You will collect your teeth with broken fingers : Why haters are getting away with online abuse in the Baltics

You will collect your teeth with broken fingers : Why haters are getting away with online abuse in the Baltics
lrt.lt - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from lrt.lt Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

10 AASTAT ADVOKAADINA ⟩ Robert Sarv: ma ei tunne, et peaksin kuskil põrgus keerlema - Uudised - Elu24

Möödunud nädalal täitus kümme aastat advokaadina netikommentaatorite suurimal hirmul – vandeadvokaat Robert Sarvel. Märgilise sündmuse puhul rääkis ta nii selle töö rõõmudest kui pahupoolest ning südametunnistusest ja karmast.

Skandaalne advokaat Robert Sarv abiellub Taagepera lossis

Laimu vastu võitlev vandeadvokaat Robert Sarv (34) sõuab sel reedel abieluranda. Ta abiellub Eesti taasiseseisvumise aastapäeval Taagepera lossis asuvas Wagenkülli lossispaas oma elukaaslase Kadi Otsaga. "Jah, see vastab tõele," kinnitab vandeadvokaat.

Rebase tapnud ametnik nõuab kommentaatoritelt hüvitist

Haamriga rebase tapnud Kärdla haldusjuht Toomas Vannas on oma advokaadi Robert Sarve abiga välja saatnud kümneid kirju, nõudmaks tuhandeid eurosid inimestelt, kes käisid Vannase ja tema teo kohta kommentaariumites arvamust avaldamas, kirjutab Postimees.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.