comparemela.com

Latest Breaking News On - Region it germany - Page 1 : comparemela.com

Απρέπειας Μπογδάνου παραλειπόμενα...

Ο πατήρ Λεπέν πριν πολλά χρόνια το είχε θέσει σε πιο ωμή αλλά και ρεαλιστική βάση: Η Δύση πρέπει να βρει τρόπο να μειώσει τους πληθυσμούς εκεί που αυτοί αυξάνονται ταχύτερα.

Germany
Athens
Attikír
Greece
Afghanistan
Rome
Lazio
Italy
United-kingdom
Morocco
German

Απρέπειας Μπογδάνου παραλειπόμενα...

Απρέπειας Μπογδάνου παραλειπόμενα...
capital.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from capital.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Italy
Germany
Athens
Attikír
Greece
Afghanistan
Rome
Lazio
United-kingdom
Morocco
German

Είδαμε την παγκόσμια πρεμιέρα του 'Οιδίποδα' του Οστερμάιερ στην Επίδαυρο

Το NEWS 24/7  παρακολούθησε την Παρασκευή 3/9 τη λαμπερή παγκόσμια πρεμιέρα του έργου 'Οιδίποδας' που σκηνοθέτησε στον Αρχαίο Χώρο της Επιδαύρου ο Γερμα.

Germany
Epidaurus
Perifereia-peloponnisou
Greece
German
Greek
Region-it-germany
World-premiere
Theater-it-epidaurus
Coming-out

Η απάντηση της Γερμανίδας δημοσιογράφου που λάσπωσε επίτηδες τα ρούχα της: «Είχα βοηθήσει ιδιωτικά και ντρεπόμουν να βγω με καθαρά ρούχα» (vid)

γάντια και μπότες και παρότρυνε τον κόσμο να βοηθήσει εθελοντικά, όπως έπραξε και εκείνη. Μόνο που κάποιος από το απέναντι σπίτι την τράβηξε βίντεο και έδειξε σε όλο τον κόσμο πως όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο. Η εκδοχή της Γι αυτήν την υποκρισία της απολύθηκε από τη δουλειά της, έχοντας ξεσπάσει μεγάλος σάλος, ωστόσο ήρθε η στιγμή που έδωσε τη δική της εκδοχή για τους λόγους που κατασκεύασε όλο αυτό. Είπε λοιπόν πως είχε βοηθήσει προηγουμένως «ιδιωτικά» τους πλημμυροπαθείς, δίνοντας χείρα βοηθείας στις εργασίε�

Germany
German
Region-it-germany
ஜெர்மனி
ஜெர்மன்

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας: Στους 183 οι νεκροί σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της φονικής θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο  σε τουλάχιστον 183 σήμερα Κυριακή (18/7/2021) μετά από τις υπερχειλίσεις ποταμών. Περίπου 156 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες στη χειρότερη φυσική καταστροφή της Γερμανίας σε μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στη χώρα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στον απολογισμό αυτό περιλαμβάνονται περίπου 98 νεκροί στην περιοχή Ahrweiler νότια της Κολωνίας, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο Γερμανός πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier επισκέφθηκ�

Germany
Netherlands
Brussels
Bruxelles-capitale
Belgium
Wallonia
Waals-gewest
German
West-germany
Institute-of-potsdam
Democratic-party

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.