comparemela.com

Latest Breaking News On - Region formi ozdemir - Page 1 : comparemela.com

OMÜ Rektörü Yavuz Ünal: Kurupelit Kampüsüne Sülün Ve Keklik Saldı

Birçok evcil ve yabani hayvana ev sahipliği yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ), biyolojik çeşitliliği korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla, Kurupelit Kampüsünün orman, çayır, akarsu ekosistemini barındıran yedi farklı alanına, 250 sülün ve 250 kınalı keklik kuşu törenle salındı.

Samsun
Turkey
Kurupelit
Samsun-branch
National-parks
Omi-yavuz-unal
Kurupelit-and-partridge
Forest-ministries-nature-protection
National-parks-general
Nature-wild-the-animal-placement-project
Yavuz-unal

OMÜ'de Kampüse Keklik Ve Sülün Salindi

OMÜ'de Kampüse Keklik Ve Sülün Salindi
beyazgazete.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from beyazgazete.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Samsun
Turkey
Forest-ministry-protection
University-forest
Program-municipalities
Our-university
Nineteen-may-university
National-parks
National-parks-general
Yavuz-unal
Region-formi-ozdemir

OMÜ'de kampüse 500 keklik ve sülün salındı

OMÜ de kampüse 500 keklik ve sülün salındı Toplam 500 sülün ve keklik ekosistemdeki yerini aldı Samsun Ondoukuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsüne salınan toplam 500 adet sülün ve keklik ekosistemdeki yerini aldı.

Samsun
Turkey
Ondokuz-mayis
Ankara
Ondokuz-mayis-university
University-forest
Ihlas-news-agency
Program-municipalities
Our-university
National-parks
Samsun-may-university-kurupelit

Atama kararları Resmi Gazete'de

10 Temmuz 2021 Cumartesi 06:03 Kaynak: AA Atama kararları Resmi Gazete de [Fotoğraf: Arşiv] Bazı bakanlık, kurum ve büyükelçilikler ile Demiroğlu Bilim Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Adalet Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Yılmaz, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Selami Bilgin atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan iş müfettişliklerine, yeterlik sınavında başarı gösteren iş müfettiş yardımcıları Ebru Şen, Gül Demir, İsa Adalet Önal, Nurhan Arık Aşci, Sami Sayın ve Serhat Taşdelen getirildi.

Delen
Batman
Turkey
Arik
Diyarbakir
Zoroglu
Zonguldak
Eritrea
Saudi-arabia
Panay

Oztoprak

Baþkan Erdoðan imzaladý! Kararlar Resmi Gazete'de

Başkan Erdoğan imzaladı! Dikkat çeken Suudi Arabistan kararı Başkan Erdoğan imzaladı! Dikkat çeken Suudi Arabistan kararı Bazı bakanlık, kurum ve büyükelçilikler ile Demiroğlu Bilim Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete de yayımlandı. Suudi Arabistan Krallığı nın ve Eritre Devleti nin Türkiye büyükelçileri değişti. AA10 Temmuz 2021 Cumartesi 07:07 - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 07:23 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Adalet Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Yılmaz, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Selami Bilgin atandı.

Adiyaman
Turkey
Saudi-arabia
Oztoprak
Erzurum
Antalya
Eritrea
Turkiye-cumhuriyeti
Mehmet-akal
Tayyip-erdogan
Mustafa-ekinci
Mustafa-cankaya

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.