comparemela.com

Latest Breaking News On - Real estate automotive - Page 1 : comparemela.com

Saadet Zincirinde Yeni Detaylar: Milyonlar Baldızın Evinden Çıktı

Saadet Zincirinde Yeni Detaylar: Milyonlar Baldızın Evinden Çıktı
medyafaresi.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from medyafaresi.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Vurgun zincirinin yeni halkasý: SAS

Vurgun zincirinin yeni halkasý: SAS
memurlar.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from memurlar.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Yeni detaylar ortaya saçıldı... Milyonlar baldızın evinden çıktı - Güncel

Yeni detaylar ortaya saçıldı... Milyonlar baldızın evinden çıktı - Güncel
odatv4.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from odatv4.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Faizsiz ev ve otomobil alanlar ne olacak?

03 Temmuz 2021 - 09:12 www.finansgundem.com Faizsiz ev ve taşıt alımına aracılık eden 21 tasarruf finansman şirketi BDDK kararı uyarınca tasfiye edildi ve faaliyet yetkilerinin olmadığı açıklandı Faizsiz finansman modeliyle konut ve taşıt edindiren tasarruf finansman şirketleri, 7292 sayılı Kanun ile yapılan değişiklik ile BDDK denetim ve gözetimine alınmıştı. BDDK, yasa değişikliği sonrası bu alanda faaliyet gösteren firmaların faaliyetlerini sürdürebilmesi için intibak şartı getirmişti. Bugün yapılan açıklamaya göre ilgili şartlarını sağlayamadığı için faizsiz finansman modeliyle konut ve taşıt edindiren 21 şirketin tasfiyesine karar verilerek 01.07.2021 tarihi itibarıyla tasarruf finansman faaliyetinde bulunma yetkilerinin bulunmadığı kaydedildi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.