comparemela.com

Latest Breaking News On - Purpose it mission - Page 1 : comparemela.com

Γνωριμία Αράβων δημοσιογράφων με την Ηπειρώτικη κτηνοτροφία και γαστρονομία

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, ΕΔΟΚ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτουμένου Προγράμματος "Meet the European Lamb" που υλοποιεί, προσκάλεσε στην Ελλάδα 10 έγκριτους δημοσιογράφους της γαστρονομίας, food bloggers και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, από τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι Patriot χτίζουν «γέφυρα» με το Ριάντ: «Απογείωση» με την αναβάθμιση των F-16 Block 50 και των Απάτσι – Έρχονται νέες τορπίλες

Tο υπουργείο Άμυνας «τρέχει» τις διαδικασίες σημαντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, με στόχο να ενισχυθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πολιτική - Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου

Πολιτική - Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου
styga.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from styga.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Υπερβολικές καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Ο Άρειος Πάγος ζητεί ονόματα

Μικρότερο μέγεθος κειμένου Ακόμα και επιβολή κυρώσεων θέτει στο τραπέζι η πρόεδρος του Aρείου Πάγου, για δικαστές όλων των βαθμίδων που καθυστερούν υπερβολικά στην έκδοση αποφάσεων. Η νέα προεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μαρία Γεωργίου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση στοιχείων και μάλιστα επώνυμων σχετικά με δικαστικούς λειτουργούς που καθυστερούν την έκδοση αποφάσεων, παρά την πρόσφατη άρνησή της στο αίτημα της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για παροχή στοιχείων σχετικά με τις καθυστερήσεις, π

Υπερβολικές καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Ο Άρειος Πάγος ζητεί ονόματα δικαστών που καθυστερούν τις υποθέσεις

Υπερβολικές καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Ο Άρειος Πάγος ζητεί ονόματα δικαστών που καθυστερούν τις υποθέσεις
dimokratiki.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dimokratiki.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.