comparemela.com

Latest Breaking News On - Průmysl - Page 1 : comparemela.com

Budník chystá miliardový fond. Umístí tam své průmyslové podniky a další přikoupí

Investiční skupina Thein Tomáše Budníka zakládá průmyslový podfond Industry, který se zaměří na investice do strojírenství v oblasti železniční dopravy, energetiky, chemického a zpracovatelského průmyslu. Thein do podfondu převádí veškerá průmyslová aktiva, která v roce 2020 vytvořila hrubý provozní zisk kolem sedmdesáti milionů korun. Na další investice chce od investorů vybrat miliardu korun.

ČR na Radě EU pro konkurenceschopnost: Balíček Fit for 55 musí být celospolečensky akceptovatelný a nesmí znevýhodnit průmyslové státy

Jak se vyrovnat s ambiciózními cíli balíčku Fit for 55, aby si Evropská unie (EU), a tedy i Česká republika (ČR), zachovala ekonomickou

ČR varuje před nevyváženým návrhem evropské emisní normy Euro 7 pro lehká a těžká vozidla

Marek Stoniš: Nový zelený úděl aneb Zákazy ke šťastnějšímu životu!

V nedělním televizním diskusním pořadu promluvil pán. Měl pěkný oblek, pěkný obličej, pěkné povolání – ekonom. Vypadal opravdu velmi chytře. Ovšem jen do chvíle, než promluvil o takzvaném Novém zeleném údělu, tedy plánu, kterým chce Evropská unie snížit vypouštění životodárného oxidu uhličitého do pár let na nulu. Proto, aby se planeta ochladila, protože se prý kvůli tomu oxidu uhličitému otepluje.

Havlíček a Dostálová budou jednat s ministryní financí o rozpočtu

Praha - Ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček a ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová dnes budou jednat s ministryní financí Alenou Schillerovou (všichni za ANO) o návrhu státního rozpočtu na příští rok. Základní parametry rozpočtu vláda schválila v červnu. Celkové příjmy rozpočtu ministerstvo financí naplánovalo včetně peněz z EU na 1,486 bilionu korun a výdaje 1,876 bilionu korun. Schodek by tak měl činit 390 miliard korun.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.