comparemela.com

Latest Breaking News On - President platform yea - Page 1 : comparemela.com

Spînu – candidatul PAS la șefia capitalei? Plîngău: Dacă merge el, mai mari șanse are o altă forță politică

Spînu – candidatul PAS la șefia capitalei? Plîngău: Dacă merge el, mai mari șanse are o altă forță politică
tribuna.md - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tribuna.md Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Moscow
Moskva
Russia
Dinu-plng
Andrei-spnu
Party-action
Ministry-infrastructure
Development-regional
President-platform-dignity
Town-hall
Contact-place
President-platform-yea

Din 12 decembrie Platforma Demnitate şi Adevăr va avea o nouă conducere

Din 12 decembrie Platforma Demnitate şi Adevăr va avea o nouă conducere
publika.md - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from publika.md Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Place-congress
December-platform-dignity
Platform-dignity
New-president
Platform-yea
President-platform-yea
May-states

Năstase, la urnele de vot: „Puneți o lumînare pentru viitorul acestei țări"

Năstase, la urnele de vot: „Puneți o lumînare pentru viitorul acestei țări” Noi.md, 11 iulie 2021 10:00 Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, alături de familie, a votat pentru o „Moldovă de mîine” și „pentru o Moldovă în care parlamentarii muncesc pentru oameni”, îndemnînd cetățenii să meargă la biserică înainte sau după votare, pentru a pune o lumînare pentru viitorul Republicii Moldova.„Am votat pentru o Moldovă rațională, unde nu se mai fură alegerile, nu se mai anulează alegerile prim Liderul Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon este optimist și spun că este sigur că formațiunea sa a luat un scor bun în cadrul acestor alegeri parlamentare anticipate.”Dragi concetățeni vreau să vă mulțumesc pentru participarea foarte activă în scrutinul electoral de astăzi. Sincer după atîtea discuții, crize politice, mă temeam că oamenii nu o să iasă la vot. Dar c

Moldova
President-platform-yea
Andrei-birth
Republic-moldova
மோல்டோவா
குடியரசு-மோல்டோவா

VIDEO/ Președintele Platformei DA, alături de familie, a votat pentru o Moldovă de mâine: „Mergeți la biserică, puneți o lumânare pentru viitorul acestei țări"

VIDEO/ Președintele Platformei DA, alături de familie, a votat pentru o Moldovă de mâine: „Mergeți la biserică, puneți o lumânare pentru viitorul acestei țări” Replica Media, 11 iulie 2021 09:20 Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, alături de familie, a votat pentru o „Moldovă de mâine” și „pentru o Moldovă în care parlamentarii muncesc pentru oameni”, îndemnând cetățenii să meargă la biserică înainte sau după votare, pentru a pune o lumânare pentru viitorul Republicii Moldova. Acum 5 minute Acum 15 minute 19:30 Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj către cetățenii Republicii Moldova cu două ore înainte de închiderea secțiilor de vot. Aceasta îndemnat oamenii să iasă la vot, motivînd că aceste două ore sunt foarte importante și pot fi hotărâtoare pentru viitorul Republicii Moldova.

Moldova
President-platform-yea
Place-sunday
மோல்டோவா
இடம்-ஞாயிற்றுக்கிழமை

(live) Andrei Năstase, președintele Platformei DA, votează, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate

(live) Andrei Năstase, președintele Platformei DA, votează, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate UNIMEDIA, 11 iulie 2021 09:10 Liderul Platformei DA, Andrei Năstase votează chiar în aceste clipe. Acum 30 minute 18:50 18:40 18:40 Acum o oră 18:30 Peste 260 de mii de cetățeni (circa 40% din electorat) au votat, până la această oră, la secțiile din Chișinău, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, care se desfășoară astăzi. Cum sunt repartizate voturile pe sectoare, dar și în suburbii, vedeți mai jos. 18:20 Acum 2 ore 17:30 17:10 17:10 Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a ieșit cu un mesaj către alegători, prin care îi îndeamnă să participe la vot, dar nu menționează dacă el însuși și-a exprimat sau nu dreptul la vot. Potrivit organelor de drept, Șor nu se află în Republica Moldova și nu se cunoaște locul aflării acestuia, dar se presupune că ar fi în

Transnistria
Moldova-general
Moldova
Andrei-birth
President-platform-yea
River
Region-transnistria
டிரான்ஸ்னிஸ்ட்ரியா
மோல்டோவா
நதி

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.