comparemela.com

Latest Breaking News On - Police kyiv - Page 10 : comparemela.com

Метро Києва працює після перевірки підозрілого предмета на одній з пересадок

У Києві завершили перевірку пересадкового вузла між станціями метро "Золоті ворота" та "Театральна", підземка працює у звичайному режимі. Укрінформ.

У поліції Києва не підтвердили відставки Крищенка

У поліції Києва не підтвердили відставки Крищенка
expert.org.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from expert.org.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Відставка Крищенка: в столичній поліції прокоментували новину

Відставка Крищенка: в столичній поліції прокоментували новину
gazeta.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from gazeta.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Поліція веде переговори із загарбником Кабміну

Поліція веде переговори із загарбником Кабміну Текст: Катя Юськів,  4 серпня 2021, 11:14 648 Через чоловіка з гранатою в будівлі Кабміну в Києві введена спеціальна поліцейська операція. Поліція Києва почала спецоперацію і веде переговори з чоловіком, який прийшов з гранатою до будівлі Кабміну і погрожує її підірвати. Про це повідомляє прес-служба поліції в середу, 4 серпня. У Києві проводиться спеціальна поліцейська операція. Сьогодні, близько 10 години ранку в будівлю КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув з кишені

Зниклого білоруського активіста знайшли повішеним у Києві | Новини - актуальні повідомлення про події в світі | DW

Зниклого білоруського активіста знайшли повішеним у Києві Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник у Києві, знайшли повішеним в одному з київських парків, повідомила Національна поліція України. Він очолював громадську організацію Білоруський дім в Україні . Поліція перевірятиме всі версії, в тому числі версію вбивства Віталія Шишова (на фото), замасковану під суїцид Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник напередодні у Києві, знайшли повішеним у вівторок, 3 серпня, в одному з київських парків, неподалік від місця його прож

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.