comparemela.com

Latest Breaking News On - Permis conducere - Page 1 : comparemela.com

Local: Un tanar care a provocat un accident mortal pe moped dat in urmarire generala » Monitorul de Suceava

Joi, 30 Septembrie 2021 - Politia Romana a dispus darea in urmarire generala a unui tanar din Stroiesti, condamnat recent la inchisoare cu executare dupa ce a provocat un accident mortal in timp ce se deplasa cu un motoscuter. Ioan Cocari, acum in varsta de 28 de ani, nu a fost de gasit pentru punerea in executare a mandatului, saptamana trecuta, astfel ca s-au declansat procedurile de dare in urmarire.

Local: Doi soferi fara permis prinsi de politisti dintr un singur semnal de oprire » Monitorul de Suceava

Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Un echipaj de la Sectia Rurala de Politie Galanesti a reusit performanta de a prinde concomitent doi indivizi care conduceau fara permis. Luni, in jurul orei 15.30, echipajul care efectua control trafic pe drumul comunal din Voitinel a efectuat semnal de oprire pentru doua autoturisme care circulau unul dupa altul, un Opel Vectra si respectiv un VW Golf.

Ultima ora local: Beat turta la volan i a servit pe politisti cu un permis fals de conducere » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 21 August 2021 - Ultima ora: Politistii de la Sectia Rurala Marginea au depistat in trafic un tanar care conducea o masina fiind in stare avansata de ebrietate, mai mult acesta prezentand la control un permis de conducere aparent emis de autoritatile germane, care este fals. Sambata seara, in jurul orei 20.

Local: Un sofer a demontat componente ale unui camion cu lemne inclusiv rotile pentru a se sustrage de la un control » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 21 August 2021 - Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Falticeni au formulat propunere de arestare preventiva in cazul unui sofer care a fost pus sub acuzare pentru infractiunea de sustragere sau distrugere de probe ori de inscrisuri, in cazul unui transport de lemn fara acte, de peste 50 de mc.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.