comparemela.com

Latest Breaking News On - Outstanding cases the ministry - Page 1 : comparemela.com

Kendisi dışında her şeye düşman olma hastalığı!

Kendisi dışında her şeye düşman olma hastalığı!
haksozhaber.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haksozhaber.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Azerbaycanlı askerler Türkiye ye geldi yalanı çürütüldü! İşte olayın iç yüzü

Türkiye'de peş peşe meydana gelen orman yangınlarıyla mücadelede destek veren ülkelerin başında gelen Azerbaycanlı itfaiye ekiplerinin kıyafetleri vatandaşlar arasında "Azerbaycanlı askerler mi geldi" tartışmasını açmıştı. Olayın iç yüzü ortaya çıktı.

Son dakika: Azerbaycan orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye ye 500 kişilik ekip gönderiyor

Son dakika: Azerbaycan orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye ye 500 kişilik ekip gönderiyor 30 Temmuz 2021 Cuma 12:02 Son dakika haberi: Azerbaycan, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye ye 500 kişilik ekip, helikopterler, ekipman ve çeşitli malzemeler gönderiyor. Azerbaycan, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye ye 500 kişilik ekip, helikopterler, ekipman ve çeşitli malzemeler gönderiyor. Azerbaycan Başbakanlığından yapılan açıklamaya göre Başbakan Ali Asadov, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Asadov, her zaman olduğu gibi bu zor günde de kardeş ülke Türkiye nin yanında olduklarını, her türlü yardımı sağlamaya ve gerekli tüm güçleri seferber etmeye hazır olduklarını belirtti.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.