comparemela.com

Latest Breaking News On - Oliver vergés - Page 1 : comparemela.com

Les bruixes lauredianes

La qüestió de la bruixeria, com la fi dels templers o la persecució del catarisme per citar dos exemples més, és un d’aquells esdeveniments històrics envoltats de misticisme i d’un caràcter esotèric que va més enllà del fet real. Encara avui, quan es parla de bruixeria, hom ho as.

Saint-july
Oliver-vergés

Sorolls eixordadors

Quan hom fa obres, molesta. És així. Ara bé, tothom té dret a fer obres, només faltaria. Tenint en compte que vivim en societat, però, el deure de qui construeix és intentar pal·liar al màxim les molèsties a tercers que pugui ocasionar en l’exercici del seu dret a construir. Vaja.

Oliver-vergés

Relacions culturals

Diumenge passat va ser d’allò més intens a la Setmana del Llibre en Català a Barcelona, i no només per a autors i editors. Sembla que també ho va ser per als representants polítics que els van acompanyar, i és que la ministra de Cultura, Sílvia Riva, va aprofitar la seva estada a.

Andorra
Spain
Barcelona
Comunidad-autonoma-de-cataluna
Spanish
Michael-iceta
Foundation-ramon-lull
Silver-riva
Minister-natalia-scrub
Minister-riva
அண்டோரா
ஸ்பெயின்

Duanes permanents

Sabent que l’Acord d’associació amb la Unió Europea no permetrà una lliure circulació de mercaderies real entre Andorra i la UE entengui’s per lliure circulació la manca de barreres duaneres, tant econòmiques com burocràtiques , un es pregunta com des del Govern es pensen soluci.

Andorra
Union-europe
Oliver-vergés

Músics al carrer?

Fa pocs dies llegia que a uns músics espontanis, que s’havien instal·lat al centre de la capital per guanyar monedes a canvi d’oferir la seva música als passavolants, se’ls havia convidat amablement a marxar. Sent estrictes complidors de les normes, és cert que els músics en qües.

Oliver-vergés

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.