comparemela.com

Latest Breaking News On - Olegiul national - Page 1 : comparemela.com

Local: Ion Lungu a prezentat lucrarile finalizate in primul an din noul mandat de primar al Sucevei » Monitorul de Suceava

Joi, 30 Septembrie 2021 - La implinirea unui an de la preluarea unui nou mandat de primar al Sucevei, cel de-al cincilea, Ion Lungu a prezentat bilantul principalelor realizari si activitati desfasurate in aceasta perioada. A trecut un an din actualul mandat de primar. In acest an am muncit la proiectele municipalitatii la fel de mult ca in ceilalti ani, a declarat Lungu.

Zona de agrement de pe malul râului Suceava (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 30 Septembrie 2021 - La implinirea unui an de la preluarea unui nou mandat de primar al Sucevei, cel de-al cincilea, Ion Lungu a prezentat bilantul principalelor realizari si activitati desfasurate in aceasta perioada. A trecut un an din actualul mandat de primar. In acest an am muncit la proiectele municipalitatii la fel de mult ca in ceilalti ani, a declarat Lungu.

Local: 28 de noi cazuri de Covid in scolile sucevene » Monitorul de Suceava

Miercuri, 22 Septembrie 2021 - 28 de noi cazuri de Covid s-au inregistrat marti, 21 septembrie, in scolile sucevene. Inspectoratul Scolar Judetean ISJ Suceava a transmis ca este vorba de un prescolar, 13 elevi si 14 cadre didactice. Prescolarul infectat cu SARS-CoV-2 provine de la Gradinita cu Program Prelungit GPP Aschiuta Suceava.

IȘJ Suceava i-a premiat pe elevii suceveni de 10 la evaluarea națională și la bacalaureat (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 16 Septembrie 2021 - Inspectoratul Scolar Judetean ISJ Suceava i-a premiat miercuri, 15 septembrie, la sediul institutiei, pe elevii din judet care au obtinut media 10 la examenele nationale in anul scolar 2020-2021. Elevii au primit din partea conducerii ISJ Suceava Diplome de excelenta si premii in bani. Este vorba de 10 elevi suceveni de 10. Trei elevi au obtinut 10 la evaluarea nationala si sapte elevi au obtinut 10 la bacalaureat.

Local: ISJ Suceava i a premiat pe elevii suceveni de 10 la evaluarea nationala si la bacalaureat » Monitorul de Suceava

Joi, 16 Septembrie 2021 - Inspectoratul Scolar Judetean ISJ Suceava i-a premiat miercuri, 15 septembrie, la sediul institutiei, pe elevii din judet care au obtinut media 10 la examenele nationale in anul scolar 2020-2021. Elevii au primit din partea conducerii ISJ Suceava Diplome de excelenta si premii in bani. Este vorba de 10 elevi suceveni de 10. Trei elevi au obtinut 10 la evaluarea nationala si sapte elevi au obtinut 10 la bacalaureat.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.