comparemela.com

Latest Breaking News On - Numbered in the law - Page 1 : comparemela.com

Ruhsatsız av tüfekleri için de hapis cezası getirilmeli

Ruhsatsız av tüfekleri için de hapis cezası getirilmeli
bursa.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bursa.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Yaşlılar ücretsiz ulaşım hakkının kullanımı sırasında yaşadıkları sorunların çözülmesini istiyor

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Hukuk Müşaviri Cafer Tufan Yazıcıoğlu, 65 yaş üstü çok sayıda vatandaşın şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlanma hakkını kullanırken mağduriyet yaşadığını belirterek, yetkililerden bu hakkın kullanımını engelleyenlerin cezalandırmasını istedi.

Dr Vehbi Kara: CHP nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız? | Türkiye nin Sosyal Haber Sitesi

Dr Vehbi Kara: CHP nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız? | Türkiye nin Sosyal Haber Sitesi
haberx.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberx.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Vehbi KARA CHP nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız?

Vehbi KARA CHP nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız?
akasyam.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from akasyam.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

CHP nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız?

CHP’nin Faşist Parti Olduğunu Yeni Mi Anladınız? 30 Temmuz 2021 Dünyanın ilk faşist partisi İtalya’da ikincisi ise Türkiye’de kurulmuştur. İtalyan lider Mussolini ve CHP yönetimi 1920’lerde iktidara geldikten hemen sonra faşist yönetimi resmi ideoloji olarak yürütmeye sokmuşlardır. Faşizm kavramı, kökeni Antik Roma yöneticilerinin geniş hükümet yetkisini sembolize eden ucunda balta bulunan bir çubuk demetinin adı olan Latince “fasces” sözcüğünden ileri gelmiştir. Mussolini ve CHP’nin okları da bu anlayışı sembolize etmektedir. Kısa süre içerisinde baskıcı, otoriter rejim anlayışını öngören bu anti-demokratik yönetim sistemi, CHP başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hala varlığını sürdürmektedir. Bu anlayışın en son örneğini CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın demeçlerinde görmüştük.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.