comparemela.com

Latest Breaking News On - November force - Page 1 : comparemela.com

Военная операция в Сирии: как русские вернули сирийцам мир

Военная операция в Сирии: как русские вернули сирийцам мир
riafan.ru - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from riafan.ru Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

WhatsApp yakında milyonlarca telefonda çalışmayı durduracak

WhatsApp yakında milyonlarca telefonda çalışmayı durduracak
timeturk.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from timeturk.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Borcu olanlar dikkat! Bu tarihi kaçırmayın

Borcu olanlar dikkat! Bu tarihi kaçırmayın. Borcu olanlar dikkat! Bu tarihi kaçırmayın. 7326 sayılı yapılandırma düzenlemesine ilişkin son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021. SGK Başkanı İsmail Yılmaz konuyla ilişkili açıklamasında İlk taksit için son ödeme tarihi 1 Kasım 2021. İhya sürelerine ilişkin başvuru ise 1 Kasım 2021 e kadar yapılabilecek. ifadelerini kullandı. Ekonomi / 4 Ağustos 2021 Çarşamba 10:01 Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz, Borcu olan vatandaşların bu fırsattan yararlanmalı. Milyonlarca vatandaşın elini rahatlatacak imkân ve ödeme kolaylıkları başta olmak üzere yapılandırma fırsatları sunuluyor. Yapılandırılan borçların tamamının 30 Eylül e kadar ödenmesi durumunda borca katsayı uygulanmayacak.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.