comparemela.com

Latest Breaking News On - Nobody sat - Page 1 : comparemela.com

Transcripts for FOXNEWS FOX News Primetime 20220114 00:12:00

nation s capitol. so here is here are the masks. i guess nancy pelosi is making them wear? they were passed out to all members of congress. but they are made in china. so, you wonder like, they give us the virus, right? they unleashed this on the world, and then we end up having to pay them for the masks that our government makes our members of congress and everybody else wear. now bernie is going to provide it for everybody. you know, again, you wonder like how 535 of the dumbest people on planet earth all wound up in congress and the senate at the same time. well, we got a few good guys. how the hell did that work out? like nobody sat around a table and was like hey, you realize these masks we have? do you know they are made over in china? you know china with the wuhan lab and the whole coronavirus gain of function research thing and people are sitting around scratching their heads like na, haven t heard of it. does anybody think this through? like, listen, we do this for a

Pomocou štatistík sa dá ľahko klamať, ale ešte jednoduchšie je klamať bez nich

Pomocou štatistík sa dá ľahko klamať, ale ešte jednoduchšie je klamať bez nich
dennikn.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dennikn.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nová podoba redistributívnej platby je nekoncepčná

Agrárna komora nesúhlasí s vysokými platbami pre panelákových poľnohospodárov! Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (SPPK) nesúhlasí s novým návrhom redistributívnej platby, ktorý zaslalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR do Bruselu na schválenie. Uviedol to Matej Korpáš z tlačového oddelenia SPPK. včera 21:12 Spresnil, že podľa aktuálneho návrhu, ktorý bude platiť pre budúci rok, je pre subjekty hospodáriace na rozlohe od 5 do 14,99 hektára plánovaná sadzba 45 eur a pre subjekty s výmerou od 15 do 28 hektárov 30 eur na hektár. Pre farmárov s výmerou pôdy od jedného do päť hektárov navrhuje agrorezort 60 eur na hektár.

Poľnohospodárom sa nepáči nová zmena v agrodotáciách

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora označila za nekoncepčný návrh na podobu redistributívnej platby v budúcom roku. O zmene nikto z ministerstva s poľnohospodármi vraj nediskutoval. Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (SPPK) nesúhlasí s novým návrhom redistributívnej platby, ktorý zaslalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR do Bruselu na schválenie. Uviedol to Matej Korpáš z tlačového oddelenia SPPK. Spresnil, že podľa aktuálneho návrhu, ktorý bude platiť pre budúci rok, je pre subjekty hospodáriace na rozlohe od 5 do 14,99 hektára plánovaná sadzba 45 eur a pre subjekty s výmerou od 15 do 28 hektárov 30 eur na hektár. Pre farmárov s výmerou pôdy od jedného do päť hektárov navrhuje agrorezort 60 eur na hektár.

Poľnohospodári: Nová podoba redistributívnej platby je nekoncepčná

Poľnohospodári: Nová podoba redistributívnej platby je nekoncepčná
teraz.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from teraz.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.