comparemela.com

Latest Breaking News On - Narva theater - Page 1 : comparemela.com

Viru Prospekt

Viru Prospekt
prospekt.ee - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from prospekt.ee Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ettevõtja ja Vaba Lava vedaja Allan Kaldoja: ei tasu unustada, et Eesti on piiririik ja me peame hoidma sisemist reipust

Mis on Vabaduse festival ja miks Vaba Lava seda korraldab? 17.–21. augustini Narvas toimuv uus rahvusvaheline teatrifestival, mille kutsub ellu ja korraldab Vaba Lava meeskond. Kutsume festivalile teatrid riikidest, kus nad on oma valitsuste surve ja tsensuuri all. Eestis on vabadus nagu õhk – me ei märka seda iga päev, ja see ongi hea. Kuid kuna vabaduse vakantsi, probleemi eriti pole, kipuvad meil asjaomased tseremooniad ja tähtpäevad muutuma veidi paatoslikeks tordisöömisteks. Meie istmikud kipuvad paksuks minema, kuid ei tasu unustada, et Eesti on piiririik ja me peame hoidma sisemist reipust. Meil on naabrid, kolleegid siinsamas lähedalgi – Venemaal, Valgevenes, aga ka Poolas, Ungaris.

Vaba Lava teatrijuht Märt Meos: Narvas peab teater olema sõltumatu

Vaba Lava teatrijuht Märt Meos: Narvas peab teater olema sõltumatu
kultuur.err.ee - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from kultuur.err.ee Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.