comparemela.com

Latest Breaking News On - Murat today - Page 1 : comparemela.com

Bajrang Dal, VHP members assault Muslim youth in Surat university campus

Accusing them of luring Hindu girls with false identities and exploiting them sexually, members of right-wing extremist organisations Bajrang Dal and VHP assaulted a few minority community students in Bhagwan Mahavir University campus here.

Sinemada bu hafta | 16 Temmuz

Sinemada bu hafta | 16 Temmuz 16.07.2021 - 06:20 | Türkiye Gazetesi A+ Korku sinemasına sessiz bir yenilik getiren “Sessiz Bir Yer” serisinin ikinci devam halkası, yine kendini seyrettiren bir gerilim sunuyor. MURAT ÖZTEKİN Bugünlerde insanların en çok istedikleri şeylerden biri, sükûnet. Ama sessiz bir hayat, sandığımız kadar huzurlu olmayabilir! Eğer “Sessiz Bir Yer” film serisine göz atarsanız bu sözüme hak vereceksiniz… “Sessiz Bir Yer’’in 2018 yılında gösterime gelen ilk filminde, dünyayı saran sese hassas uzaylı varlıklar, en küçük tıkırtıda bile insanların peşine düşüyordu. Parmak uçlarına basarak yapılan bir kaçış hikâyesi vardı. John Krasinski’nin filmi, korku ve gerilim sinemasına orijinal sayılabilecek bir katkı sunuyor, aile vurgusu ile öne çıkıyordu. Tabii, bunun ticari karşılığı olmalıydı. Türkiye’de, Batı’da olduğu kadar alaka görmeyen eserin üç sene sonra ikinci devam h

Kılıçdaroğlu, Olay TV Canlı yayınına katıldı

Kılıçdaroğlu, Olay TV Canlı yayınına katıldı
haberlersaglik.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberlersaglik.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kılıçdaroğlu, Olay TV Canlı yayınına katıldı | Haberler Detayı- Son Dakika Haberleri

Kılıçdaroğlu, Olay TV Canlı yayınına katıldı | Haberler Detayı- Son Dakika Haberleri
haberlerdetayi.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberlerdetayi.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.