comparemela.com

Latest Breaking News On - Mpourkina - Page 1 : comparemela.com

Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ

Δεκαέξι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση που διαπράχθηκε χθες Τρίτη από την τζιχαντιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ στο χωριό Μπαρουά, κοινότητα του νοτιοανατολικού Νίγηρα, όχι μακριά από τα σύνορα με τη Νιγηρία, ενημέρωσε ο υπουργός Άμυνας, ο Αλκασούμ Ιντατού, με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του.

Μπουρκίνα Φάσο: Στους 80 οι νεκροί από την τζιχαντιστική επίθεση

Ογδόντα άνθρωποι – 65 πολίτες και 15 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας – σκοτώθηκαν στην επίθεση τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικών και πολιτών που κινούνταν με αυτοκίνητα στο βόρειο τμήμα της Μπουρκίνα Φάσο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποίησαν οι αρχές χθες βράδυ.

Νίγηρας: Τουλάχιστον 37 πολίτες νεκροί σε νέα σφαγή στα δυτικά της χώρας

Νέα σφαγή αμάχων διαπράχθηκε αυτή την εβδομάδα στο δυτικό τμήμα του Νίγηρα, κοντά στα σύνορα με το Μαλί, από φερόμενους ως τζιχαντιστές, που δολοφόνησαν τουλάχιστον 37 ανθρώπους· στην περιοχή έχουν σκοτωθεί πάνω από 450 άνθρωποι από την αρχή της χρονιάς.

Νίγηρας: Νέα επίθεση κοντά στα σύνορα με το Μαλί- Δεκαπέντε νεκροί

Δεκαπέντε πολίτες σκοτώθηκαν τη Δευτέρα στον Νίγηρα σε νέα επίθεση αγνώστων ενόπλων στην περιοχή Μπανιμπανγκού (δυτικά), κοντά στα σύνορα με το Μαλί, όπου ήδη 33 άνθρωποι σφαγιάστηκαν στα τέλη του Ιουλίου από άγνωστους οι οποίοι θεωρείται ότι ήταν τζιχαντιστές, ανακοίνωσε η κυβέρνηση χθες Τετάρτη.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.