comparemela.com

Latest Breaking News On - Most finland - Page 1 : comparemela.com

Yli puolet viljasta menee eläimille – onko se kestävää?

Yli puolet viljasta menee eläimille – onko se kestävää?
iltalehti.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from iltalehti.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

S-ryhmä kasvoi eniten Suomessa

Suomi olympialaisten huonoin Pohjoismaa – entä sitten

Blogi: Heinäkuusta tuli yksi kaikkien aikojen lämpimimmistä – myös hellepäivien määrä oli lähes ennätyksellinen

Blogi: Heinäkuusta tuli yksi kaikkien aikojen lämpimimmistä – myös hellepäivien määrä oli lähes ennätyksellinen
karjalainen.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from karjalainen.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Lääketutkimuksiin on Suomessa helppo löytää terveitä ja sairaita vapaaehtoisia

Lääketutkimuksiin on Suomessa helppo löytää terveitä ja sairaita vapaaehtoisia Lääketutkimus, jossa selvitetään lääkkeen vaikutuksia ihmisessä tai lääkkeen käyttäytymistä ihmiselimistössä, vaatii Suomessa hyväksynnän Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskukselta Fimealta ja eettiseltä toimikunnalta. HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA Janita Virtanen / STT Lääketutkimuksiin on Suomessa helppo löytää sekä terveitä että sairaita vapaaehtoisia. Terveitä vapaaehtoisia on ollut paljon mukana esimerkiksi rokotetutkimuksissa. Suomalaiset ovat auttaneet mielellään myös niiden rokotteiden tutkimuksissa, jotka on kehitetty ensisijaisesti muille kuin suomalaisille, kertoo Lääketeollisuus ry:n erityisasiantuntija Mia Bengtström. – Tällaisia ovat esimerkiksi rotavirusrokotteet, jotka ovat elintärkeitä etenkin kehitysmaissa. Uskon, että koronapandemian aikana ihmiset ovat ymmärtäneet entistä paremmin rokotteiden merkityksen, Bengtström sano

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.