comparemela.com

Latest Breaking News On - Michael barcelo - Page 1 : comparemela.com

La tercera edició del Literanit s expandeix en una edició dedicada a la natura i l ecologia

La tercera edició del Literanit s expandeix en una edició dedicada a la natura i l ecologia
dbalears.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dbalears.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

La plataforma mallorquina contra el megacreuers vol que Palma prengui exemple de Venècia

La plataforma mallorquina contra el megacreuers vol que Palma prengui exemple de Venècia
eltemps.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from eltemps.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

LÔAC, 23 obres més i creix el valor fins als 2,6 milions

LÔAC, 23 obres més i creix el valor fins als 2,6 milions
menorca.info - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from menorca.info Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Despintura fònica

Tian Riba Ha reaparegut José María Aznar amb un bigoti que sembla formar part de la despintura fònica de Miquel Barceló. I va l’home, amb el to amenaçant i la poca vocalització habitual, i deixa anar que el PSOE va arribar al govern el 2004 utilitzant l’atac terrorista de l’11-M i, el 2018, amb una moció de censura a la qual van donar suport independentistes i “exterroristes”. I s’ha quedat tranquil una temporada. Esperem que llarga. Es veu que això que els empresaris i els bisbes s’hagin posat de perfil amb els indults dels presos polítics li costa tant de pair que s’ha apuntat els noms en una llibreta en espera d’executar una

Plagueta de notes | Xavier Folch, homenot bo, editor savi, germà de veres - Diario de Mallorca

Plagueta de notes | Xavier Folch, homenot bo, editor savi, germà de veres Xavier Folch i Biel Mesquida en el restaurant Quo Vadis. Emili Manzano Biel Mesquida UN ESCRIT A LA DERIVA. Així faré aquest no-obituari per donar testimoni fraternal d’un home que des que el vaig conèixer el gener de 1975 en l’òrgan coordinador del Congrés de Cultura Catalana fins aquest juny de 2021 ha estat un amic. Tremol com una fulla de poll per dedins perquè no puc consentir no poder agafar el telèfon i sentir les seves paraules que sempre, sempre, eren de complicitat, d’estímul, de protecció i de tendresa. Xavier Folch era, darrere la seva gestualitat tímida, la seva conversa suau, les seves conviccions fermes, el seu esperit de lluitador d’esquerres i nacionalista català al llarg de tota la seva vida, un gran sensible. I si la lletra era la seva passió primera i dominant també sabia assaborir l’art i va ser ami

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.