comparemela.com

Latest Breaking News On - Mehmet blessed with - Page 1 : comparemela.com

İnsanî Yönleriyle Bediüzzaman - Mustafa ORAL

İnsanî Yönleriyle Bediüzzaman - Mustafa ORAL
risalehaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from risalehaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Cumali
Aydin
Turkey
Gorenek
Van
Kastamonu
Demirel
Kahramanmaras
Russia
Armenia
Armenians
Armenian

İhtilallere boyun eğmedik - YENİ ASYA

İhtilallere boyun eğmedik - YENİ ASYA
yeniasya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniasya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Mehmet-blessed-with
New-in-asia
Coup-plotters
Blessed-with
New-asia

Son Şahitlerden Rıdvan Utangaç: Gazetemiz Nur hizmetinin bayrağıdır

Bediüzzaman Said Nursi’yi gören ve ondan dua alan Son Şahitlerden Rıdvan Utangaç Ağabey’le Üstadla tanışmasını ve hizmet hikayesini konuştuk. Bursa’nın Aksu köyü’nde yaşayan Rıdvan Ağabey çok özel hatıralarını anlattı…

Bursa
Turkey
Urfali
Izmir
Istanbul
Ankara
Sariyer
Isparta
Damascus
Dimashq
Syria
Bediuzzaman-hazrat

Yeni Asya duruşu - YENİ ASYA

Yeni Asya duruşu Asırlar önce Osmanlıyı yücelten, yükselten kurumlar ortadan kaldırılıp şeair susturulmuş idi. Dinî tedrisat yapan okullar kapatılarak dinî atmosfer meydana getirecek her türlü neşriyat durdurulmuştu.  Herkes baskı ile susturulmuş, bazıları yurt dışına kaçmıştı. Ama susmayan, susturulamayan biri vardı Bediüzzaman Said Nursî. “İslâm cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur’ân’ımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa, Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur” diyerek ortaya çıkan Bediüzzaman Said Nursî bu tahribata karşı asil bir duruş ortaya koymuştur.      

Zbeyde-gndzalp
Our-community
New-asia
From-the-right
Each-step
New-in-asia
Zalp-new-asia
From-them
Mehmet-blessed-with
Community-the
Almighty-to-the-right
அவர்-சமூக

25. Barla Hanımlar Okuma Programı

25. Barla Hanımlar Okuma Programı 17 Temmuz 2021, Cumartesi 25. Barla Hanım Okuma Programı bu senede 3-8 Temmuz tarihlerinde Yeni Asya Vakfı Barla Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplanıp gelmişler uzak illerden Muhabbet fışkırır tüm gönüllerden Kimisi sâbidir aklı başında Sizi görmeyince hasretim bitmez Nurten Keskin YANMAZ 25. Barla Hanım Okuma Programı bu senede 3-8 Temmuz tarihlerinde Yeni Asya Vakfı Barla Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Programa muhtelif illerden katılan abla ve kardeşlerimiz oldu. Ankara, İstanbul, Ordu, Malatya, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Yalova, Nevşehir, Kahramanmaraş-Elbistan, Eskişehir, Erzincan, Kayseri, Çorum, Batman, Isparta, Afyon, İzmir il ve ilçeleriyle yaklaşıp 150  kişiyi buldu. Bu uhuvvet çemberinde günlerin nasıl geçtiğini anlamıyor bile insan. Hepsinin bir tek gayesi vardı: “İmanlarını kurtarmak niyetiyle Risale-i Nur’u okumak ve rızâ-yı İlâhî için iman ve İsl

Isparta
Turkey
Malatya
Istanbul
Diyarbakir
Elbistan
Van
Eski
Adiyaman
Izmir
Belarus
Gaziantep

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.